Celebrity News

Beleslin stao na ludi kamen: Svi govore o mladinoj venčanici i poznatim zvanicama (FOTO)

Oženio se Slavko Beleslin Milijanom Radević

Beleslin stao na ludi kamen: Svi govore o mladinoj venčanici i poznatim zvanicama (FOTO)

Boško Karanović

Oženio se Slavko Beleslin po drugi put. 

Šarmantni voditelj stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom Milijanom Radević, koju je ove godine verio.

Pročitajte: Milijana Radević i Slavko Beleslin otkrivaju SVE DETALJE VENČANJA za Story

Romansu sa njom započeo je nakon burnog razvoda od Ive Šiđanin kraj koje je proveo šest godina, a mada se u početku sumnjalo u kom pravcu će veza poći, vrlo brzo sada već venčani par shvatio je da je na dorbom putu.

Boško Karanović

 

Da su kao stvoreni jedno za drugo, shvatili su tokom koronavirusa, kada su bili usmereni isključivo jedno na drugo.

– Od početka su mi prijali njegova neposrednost, nenametljiva priroda, vedar duh i šarm koga on, bar tako izgleda, nije u potpunosti svestan.Slavko je, s jedne strane, zreo muškarac, dubokog glasa, elokventan, a s druge, dečak koji se raduje svemu što život donosi, svakom novom danu, izlasku sunca, jutarnjoj vožnji biciklom… Budući da ga uglavnom vezuju za informativne emisije uz koje ide ozbiljnost, nije malo ljudi koji misle da je takav i privatno – rekla je svojevremeno Milijana koja je voditelju danas pred porodicom i prijateljima izgovorila sudbonosno „da”.

Instagram

 

Lepa mlada blistala je u sneg-beloj venčanici, golih ramena sa šlicem do kuka, dok je mladoženja poneo elegantno odelo uz širok osmeh na licu.  

 

Instagram

 

Delić ceremonije zabeležio je Slavkov kolega i to objavio na Instagramu, a ako je suditi po kratkom snimku, najveća senzacija u sali nastupila je kada su se mladenci pojavili i pozvali goste na podijum za igru. 

Pročitajte: Slavko Beleslin sinoć u provodu sa novom izabranicom: Pogledajte kakva lepotica mu je ukrala srce posle razvoda (FOTO)
 

Oženio se Slavko Beleslin po drugi put, svi mediji pišu o svadbenom veselju, kao i odnosu novopečenih mladenaca koje je sudbina spojila. 

– Sreli smo se na nekom intervjuu 2009. Nije da nije bilo varnica tokom razgovora, ali je posle toga svako otišao na svoju stranu. Čudno je što se, mada su nam poslovi slični, sledećih deset godina nismo sreli. Kada se to najzad desilo, nastavili smo gde smo stali, samo ovog puta mnogo uspešnije – otkrio je u jednom intervjuu za „Hello" Slavko.

Komentari (0)

Loading