Celebrity News

Nakon Marinkove smrti Dubravka Mijatović se uselila OVDE: Verujete li da ovako živi sa ćerkama (FOTO)

Dom Dubravke Mijatović će vas očarati

Nakon Marinkove smrti Dubravka Mijatović se uselila OVDE: Verujete li da ovako živi sa ćerkama (FOTO)

Promo

Dom Dubravke Mijatović smešten je u eltinom delu prestonice.

Samo oni sa dubokim džepom mogu sebi da priušte nekretninu baš u ulici u kojoj glumica poseduje stan, a nije tajna da u blizini žive i njeni roditelji.

Pročitajte: Ne drži dijete, bez ijedne estetske korekcije - Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović u 55. godini

Ovaj podatak sasvim slučajno došao je do medija, jer dramska umetnica koju poslednjih godina publika može pogledati samo u pozorištu, dok retko učestvuje u televizijskim projektima, strogo čuva svoju intimu.

ATA Images

 

Dok su njene mlađe i starije kolege često bile sklone da otvore vrata svog doma za javnost, Dubravka je to, iz očiglednih razloga, u širokom lukuizbegavala, a retko je i intervjue davala.

Govorila je da to o čemu ona želi da govori niko ne želi da čita, dok o stvarima za koje bi je kolege novinari pitali ona prosto nije spremna da govori.

Činjenica je da bi svi jedva dočekali kada bi glumica poželela da se za medije priseti prvo braka sa Goranom Radakovićem, a zatim i ljubavi sa pokojnim Marinkom Madžgaljem, na veliku žalost njenih fanova, to se do sada nije dogodilo, a vrlo verovatno se neće ni dogoditi.

Aleksandar Krstovic, ata images

 

Sve što želi da podeli sa publikom ona to čini na sceni, a po priči ljudi iz njenog komšiluka, kada se zavese sklope i kamere isključe, dosta je zatvorena te se retko kada na ulici i javlja.

Instagram

 

Tvrde komšije da je Dubravka sušta suprotnost roditelja, koji imaju kuću nedaleko od njene nekretnine u koju se navodno uselila po udaji za Marinka te danas tu živi sa ćerkama starijom Ivom i mlađom Sarom.

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo doživela? Ovo je žena koja je RASTURILA prvi brak Dubravke Mijatović, nije mogla mužu da oprosti prevaru (FOTO)

Zaključak je da je dramska umetnica svojevremeno poželela da poseduje stan u blizini oca i majke koji joj danas očigledno dosta pomažu oko odgoja naslednica.

 

 

Postoji svega jedna fotografija koja svedoči tome kako dom Dubravke MIjatović izgleda, a to malo navodi javnost na zaključak da glumica sa naslednicima živi u čistom luksuzu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading