Celebrity News

Da li je moguće da je ovo doživela? Ovo je žena koja je RASTURILA prvi brak Dubravke Mijatović, nije mogla mužu da oprosti prevaru (FOTO)

Prvi muž Dubravke Mijatović pronašao je sreću pored druge žene

Da li je moguće da je ovo doživela? Ovo je žena koja je RASTURILA prvi brak Dubravke Mijatović, nije mogla mužu da oprosti prevaru (FOTO)

Ovo je žena koju je prvi muž Dubravke Mijatović zavoleo i oženio.

Jedna od najpopularnijih glumica, posebno devedesetih godina zasigurno je bila Dubravka Mijatović koja je srca publike osvojila igrajući u serijama "Srećni ljudi" i "Bolji Život", a kasnije i u mnogim značajnim ostvarenjima među kojima i "Tri palme za dve bitange i ribicu".

 

ATA Images

 

 

Upravo ova rola donela joj je životni preokret jer je na snimanju upoznala čoveka za kojeg je kasnije odlučila da se uda. Reč je o glumcu Goranu Radakoviću koji je pre Marinka Madžgalja osvojio srce lepe umetnice i koji je prvi muž Dubravke Mijatović. 

Pročitajte: To su te majčine oči: Ćerka Dubravke Mijatović i Gorana Radakovića konačno u javnosti, svi su zadivljeni ovom lepotom (FOTO)

Dve godine nakon sudbonosnog susreta, 2000. godine par je stupio u brak, a ubrzo su dobili i ćerkicu Ivu, međutim ljubav nije dugo potrajala, te su oni odlučili da se raziđu mirnim putem.

 

Aleksandar Krstović

 

 

Ipak, kako su pojedini domaći mediji pisali, razlog razvoda bio je varanje sa obe strane, Gorana su povezivali sa izvesnom direktorkom marketinga, a Dubravku sa Marinkom sa kojima su nakon kraha braka oboje kasnije stupili u bračne zajednice i ponovo se ostvarili u ulozi roditelja. 

Pročitajte: Dom Dubravke Mijatović prvi put pred vama - Ovde živi sa ćerkama, pokojni Marinko je dao sve od sebe da im i ovoliko obezbedi (FOTO)

I pored svega, prvenstveno zbog zajedničkog deteta, nekadašnji partneri nastavili su da neguju prijateljski odnos, a prvi muž Dubravke Mijatović o njoj je uvek pričao biranim rečima ističući da je divna majka i da zajedno učestvuju u Ivinom vaspitanju.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading