Celebrity News

Pričalo se da Miloš Biković čeka dečaka, a sada je Ivana Malić iznenadila porukom na Instagramu: Dobro nam došla, devojčice (FOTO)

Trudna Ivana Malić češće nego inače komunicira sa instagramerima

Pričalo se da Miloš Biković čeka dečaka, a sada je Ivana Malić iznenadila porukom na Instagramu: Dobro nam došla, devojčice (FOTO)

Očekivalo se da će Ivana Malić trudnoću provesti u Beogradu i redovno posećivati odabranog lekara, međutim, lepa pravnica donela je odluku da u stopu prati svog izabranika Miloša Bikovića i s njim otputuje u Moskvu.

Pročitajte: Haljinu Ivane Malić poželeće svaka trudnica- Zimska je, uska i vrlo povoljna, evo gde je možete kupiti (FOTO)

Budući da joj se porođaj bliži i da uskoro neće smeti da putuje avionom, svi se pitaju da li je advokatica odabrala da se porodi u Rusiji. 

Instagram

 

Odluku o tome ona će zasigurno doneti u dogovoru sa glumcem i svojim ginekologom, u međuvremenu nastoji da živi potpuno rasterećeno.

Instagram

 

Navodno je prestala da radi, posvetila se izabraniku i njegovim poslovnim angažovanjima, a po svoj prilici, ima dosta vremena da se bavi i društvenim mrežama.

Češće nego inače ona sa instagramerima deli svoju intimu.

Instagram

 

Zahvaljujući tom stavu Miloševe verenice, javnost je mogla da zaviri u njen i glumčev dom, da dozna pol deteta čijem se rođenju neizmerno oboje raduju, a pre par sati ona je sa fanovima podelila informaciju da su njeni dragi prijatelji postali roditelji i to jedne divne devojčice.

Pročitajte: Čestitamo! Miloš Biković zaprosio Ivanu Malić, na njenoj ruci zasijao prelep prsten (FOTO)

– Dobro nam došla, bebo devojčice – napisala je Ivana ispod predivne fotografije prijatelja, presrećna što će imati s kim da podeli postporođajne tajne i savete vezane za roditeljstvo.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading