Moda

Haljinu Ivane Malić poželeće svaka trudnica: Zimska je, uska i vrlo povoljna, evo gde je možete kupiti (FOTO)

Stajling Ivane Malić u trudnoći nije se mnogo promenio

Haljinu Ivane Malić poželeće svaka trudnica: Zimska je, uska i vrlo povoljna, evo gde je možete kupiti (FOTO)

Da se stajling Ivane Malić u trudnoći nije mnogo promenio, dokaz su fotografije koje gotovo svakodnevno verenica Miloša Bikovića objavljuje na društvenim mrežama.

Lepa advokatica, rodom iz Crne Gore, ima ukusa i stila i to je nešto što svi, pa čak i vrhunski modni stručnjaci mogu da potvrde.

Pročitajte: Čestitamo! Miloš Biković zaprosio Ivanu Malić, na njenoj ruci zasijao prelep prsten (FOTO)

Nije sklona mešanju stilova, naprotiv, vrlo vodi računa da je sve, počev od obuće, preko odeće i kaputa, do asesoara u modnom skladu, a njen pogled na modu nije se mnogo korigovao od saznanja da je u blagoslovenom stanju.

 

 

Budući da dosta vodi računa o ishrani, Ivana jede isključivo zdrave namirnice, obroci su joj redovni i izbalansirani i u trudnoći nije dobila mnogo na kilaži, pa i dalje može da obuče komade koje već ima u garderoberu.

 

 

Nedavno se pohvalila rolka, pletenom, bež mini-haljinom, koja se blago širi na rukavima, a koju je i prošle godine u ovo vreme nosila.

Lepa trudnica i njena odevna kombinacija zapala je za oko svima, posebno damama u sličnoj situaciji koje su ispod slike ostavile pohvalne komentare.

 

 

Stajling Ivane Malić u trudnoći naišao je isključivo na odobravanje fanova i pratilaca na Instagramu, što je lepoj advokatici dalo vetar u leđa da nastavi u istom maniru. Pomenuta haljina koja je toliko pažnje izazvala može se naći u gotovo svim predstoničkim bolje opremljenim radnjama za svega tri hiljade dinara.

Pročitajte: Rastemo! Ivana Malić do porođaja broji sitno, pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće (FOTO)

Neosporno je da ona nestrpljivo iščekuje porođaj, kojem se jednako raduje i njen izabranik.

Navodno su zajednički dom već prilagodili dolasku novog člana porodice.

 

 

Komentari (0)

Loading