Celebrity News

Da li su ovo reči ostavljene devojke? Sofija Šašić potvrdila ono što se nagađa mesecima

Sofija Šašić i Viktor Živojinović godinama su veoma bliski

Da li  su ovo reči ostavljene devojke? Sofija Šašić potvrdila ono što se nagađa mesecima

Ata Images

Sofija Šašić i Viktor Živojinović godinama su veoma bliski. Govorilo se da su u vezi koju nisu svi odobravali. Sada je ćerka Sonje i Željka Šašića dodatno podgrejala priču i priznala  u kakvom su odnosu.

- Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i, stvarno, koja god da bude s njim biće srećna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji. Mogu ti reći da bi mnogi voleli da on i ja budemo zajedno, navijaju za našu vezu, jer smo karakterno slični. Nas dvoje se šalimo da, ako nikoga ne nađemo, na kraju ćemo se uzeti nas dvoje - rekla je Sofija i istakla da Viktora voli kao druga.

Pročitajte: Procurili detalji TAJNOG razgovora - Šta je Jelena Karleuša rekla Sofiji Šašić posle glasina da joj je otela muža

 - Ne znam, volim ga kao druga, on je meni posebno drag. Mnogo smo izlazili, družili se, tako da ga baš gotivim. Ne znam šta može da bude u budućnosti, sve je moguće - rekla je za "Star" Sofija.

Brenin naslednik nedavno je okončao vezu sa glumicom Milicom Tomašević, a nagađalo se da su roditelji umešali prste u kraj ove ljubavi.

Pročitajte: Istina je bolna, ALI KONAČNO OTKRIVENA! Evo ko je devojka koja je odvojila Stefana od majke i cele porodice, Brena KONAČNO SVE PRIZNALA

Posle rastanka vezu nisu komentarisali, Viktor se posvetio ugostiteljstvu, a Milica se, s druge strane, posvetila snimanju serija i filmova. Ipak, nezvanično se govorilo da je Brenin sin inicirao raskid.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading