Celebrity News

Milica Tomašević objavila fotografiju zbog koje Viktoru i Živojinovićima NEĆE BITI DOBRO: Osveta ostavljene žene je NAJBRUTALNIJA (FOTO)

Veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića nije potrajala

Milica Tomašević objavila fotografiju zbog koje Viktoru i Živojinovićima NEĆE BITI DOBRO: Osveta ostavljene žene je NAJBRUTALNIJA (FOTO)

Prebrzo je veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića doživela krah, to je bar mišljenje glumičinih fanova koji su uživali da je gledaju u zagrljaju Breninog naslednika. Proteklih meseci pa i godinu dosta se pisalo o tome šta bi mogao biti uzrok raskida dvoje mladih i lepih, te se tako nagađalo i spekulicano da su roditelji umešali prste, da se Breni i Bobi ne sviđa što je Milica sa Kosova, da njena mama ne voli Viktora i tako ukrug jedna za drugom spekulacija nizala se a Milica ni na jednu nije želela da odgovori, dok je i Viktor ostao nem.

Pročitajte: TAŠTA je rekla svoje: Majka Milice Tomašević svoje mišljenje o Viktoru i porodici Živojinović VIŠE NE ŽELI DA KRIJE (FOTO)

Instagram

 

Posvetili su se bivši partneri svojim novim životima u kojima karijere za sada imaju presudni značaj, te tako Viktor vodi restoran i upućen je u poslove svoje majke vezane za brend čarapa, sa druge strane Milica se posvetila snimanju serija i filmova i čini se da nema projakta u kojem ona nije dobila makar malu ulogu. Ovih dana ljubitelji bioskopa mogu je pogledati u filmu "Vera", kao i u istoimenoj seriji na Javnom servisu, a tek se čeka da se vidi šta je ona to lepo spremila pored telenovele "Igra sudbine" koja se prikazuje evo četvrtu godinu već.

Pročitajte: RASKID Milice Tomašević i Viktora Živojinovića! Pogledajte ko sada ljubi glumicu (FOTO)

Rajko Ristić

 

Uprkos tome što glumica i njen bivši partner puno rade, nekako je uvek, uprkos brojnim stvarima na poslovnom planu kojima bi mogli da se pohvale, u srž medijskog interesovanja dospevala veza Milice Tomašević i Viktora Živojinovića. Čak i kada je okončana, nije se prestalo govoriti o njoj, a svaki potez sina Lepe Brene i lepe dramske umetnice, po mišljenju medija i javnosti, upućivao je na neki detalj koji se tiče njihove romanse.

Pročitajte: Istina je bolna, ALI KONAČNO OTKRIVENA! Evo ko je devojka koja je odvojila Stefana od majke i cele porodice, Brena KONAČNO SVE PRIZNALA

Rajko Ristić

 

Tako je nedavno Miličina poruka osvanula na "Instagramu", vrlo emotivna i slojevita, po verovanju portala i štampe bila upućena nikome drugome do samom Viktoru. Ovo je njen sadržaj:

- Kad ti pričam šta me muči, a ti odmah počneš da mi nudiš rešenja, tada mi je teško da se povežem sa tobom jer mi deluje kao da je moj problem za tebe sitnica i da si "iznad" moje situacije. Istovremeno, ako sam ranjiva pred tobom, povezanost je nešto za čim vapim da bi se osećala siguno. Znam da u tebi raste nestrpljenje da mi pomogneš, ali najbolje ćeš mi pomoći ako si pored mene ne osuđuješ me i nudiđ mi bezbedan prostor da budem sve što jesam dok ne budem spremna da se bacim na rešavanje.

Pročitajte: Devojke mogu samo da joj zavide: U luksuzni stan Viktora Živojinovića upravo se uselila ONA

Instagram

 

Šta je i kome Milica ovom porukom htela da poruči ostaje da se vidi, jedno je sigurno zauvek će se mediji osvrtati na njenu vezu sa Viktorom što joj je, obeležilo početak karijere.

Poklon fotografije majke Milice Tomešević

 

Komentari (0)

Loading