Lifestyle

Kakva lepota! Dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić u Zemunu ostaviće vas bez daha: Zavirite u porodični kutak (FOTO)

Dom Branke Pujić i Gagija Jovanovića kutak je kakav se samo poželeti može

Kakva lepota! Dom Gagija Jovanovića i Branke Pujić u Zemunu ostaviće vas bez daha: Zavirite u porodični kutak (FOTO)

Kada se spomene dom Branke Pujić i Gagija Jovanovića poslednjih godina uglavnom se pomisli na vikendicu na Zlatiboru, gde glumački par provodi najviše vremena. Pogotovo u letnjem periodu umetnici vole da su u prirodi i na čistom vazduhu, stoga često rade na obnovi i dorađivanju planinskog kutka u kom rado goste ćerku Anđelu Jovanović i njenog izabranika, sportistu u penziji Mihaila Dudaša. 

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

printscreen

 

Uprkos tome što sve svoje slobodno vreme i finansijske resurse odvajaju za očuvanje kuće okružene četinarima, Branka i Gagi ne zapostavljaju ni svoj dom u srpskoj prestonici, zapravo u Zemunu.

Pročitajte: Naterali su me da se udam za Dragana! Fotografija Branke Pujić sa venčanja otkriva istinu o braku sa Gagijem Jovanovićem

Dalibor Danilović

 

Kuća u kojoj su odgajili Anđelu, a koju je ona napustila s prvim glumačkim angažmanom, uređena je umetnički. Vrlo je lepa, osvetljena i prostrana, a za njeno dekorisanje skladni supružnici odabrali su svetle nijanse, najpre belu boju.

Pročitajte: Zemunac sa Zlatibora: Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

Instagram

 

 

S obzirom na to da se svoje privatnosti ne odriču tako lako, retko kada se u javnosti mogla videti neka fotografija njihove intime, ali nedavno se i to promenilo. Naime, dom Branke Pujić i Dragana Jovanovića, zapravo jedan njegov mali deo, osvanuo je na glumičinom profilu za potrebe jedne promocije i upravo tu se moglo videti sve ono što su njihovi fanovi priželjkivali, a to je da kuća obiluje toplinom i mirom, kako se i pretpostavljalo.

 

Komentari (0)

Loading