Celebrity News

Novi dom Jovane i Marka Miškovića prvi put pred očima javnosti: Ovako dekorisano dvorište sa bazenom još niste videli (FOTO)

Dom Jovane i Marka Miškovića renoviran je više puta

Novi dom Jovane i Marka Miškovića prvi put pred očima javnosti: Ovako dekorisano dvorište sa bazenom još niste videli (FOTO)

Nije tajna da je dom Jovane i Marka Miškovića na početku braka bila luksuzna moderna stambena zgrada s video-nadzorom, teretanom i svim drugim prednostima koje takve vrste građevinskih kompleksa poseduju.

Pročitajte: Marko i Jovana Mišković uslikani posle nekoliko meseci - Pogledajte gde i kako letuju, a njena haljina je san snova (FOTO)

Iako je sve bilo, narodski rečeno, na dugme, Jovana i Marko poželeli su da pre rođenja druge naslednice objekat promene iz korena.

Stan koji su na poklon, navodno, dobili od Markovog oca, jednog od najbogatijih ljudi u zemlji Miroslava Miškovića, skladni supružnici renovirali su od poda do plafona.

Petar Đorđević

 

Zidove su rušili, podove menjali, plafone spuštali a čak su i odvojili deo za novog člana porodice, što ranije nije bilo u planu.

Taman što se četvoročlana porodica skućila, pojavile su se želje za većim prostorom.

Instagram

 

Danima se po medijima spekulisalo da su pevačica i biznismen u potrazi za kućom te da su čak jednu sa velikim imanjem i kupili, a jedna Jovanina fotografija, po svoj prilici, to je i potvrdila.

Pročitajte: Zavirite u vilu Ljiljane i Miroslava Miškovića na obali Jadrana - Kuhinja je velika kao prosečan stan, pogled sa terase na ceo zaliv (FOTO)

Pop umetnica podelila je sa instagramerima kako izgleda veranda sa ležaljkama, precizno podšišana trava, dok se u pozadini nazire plavetnilo bazena.

Instagram

 

Ova slika izazvala je bujicu komantara Jovaninih fanova, a uprkos tome što je bilo i pohvala i kritika kompletan zaključak je da je novi dom Jovane i Marka Miškovića san svake porodice.

Komentari (1)

Loading
Dusica

19:29 16.01.2024

Ovo dvoje su skladni koliko krava i sedlo. Pre par godina sam je videla da se sunca na bazenu u Saruna Wellness & Spa (Saruna Wellness Crowne Plaza). Za nekog ko ima sve svoje privatno malo je cudno..... iako hotel pripada njenjom svekru. Slabo snajke stoje sa paramamo kod Miskovica i Karica. Velike su to KIr Janje.