Celebrity News

Zavirite u vilu Ljiljane i Miroslava Miškovića na obali Jadrana: Kuhinja je velika kao prosečan stan, pogled sa terase na ceo zaliv (FOTO)

Dom Miroslava Miškovića na moru prekrasan je kutak za porodična okupljanja

Zavirite u vilu Ljiljane i Miroslava Miškovića na obali Jadrana: Kuhinja je velika kao prosečan stan, pogled sa terase na ceo zaliv (FOTO)

Crnogorski dom Miroslava Miškovića je kao iz bajke. Smešten je gotovo uz samu obalu u malom naselju Rose. Mesto je toliko lepo i romantično da mu je nemoguće odoleti bilo da su u pitanju letnji dani okupani suncem ili pak prolećni oko praznika. 

Pročitajte: Udata za najbogatijeg Srbina, a nikad je niste videli! Ova MOĆNA PLAVUŠA je supruga Miroslava Miškovića (FOTO)

Instagram

 

Upravo to je bio razlog zbog kog se čitava porodica Mišković, uključujući pevačicu Jovanu Mišković, njenog supruga Marka Miškovića i njihove ćerke, oko Uskrsa privremeno preselila na primorje, a interesantno je da im je društvo pravila i supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković, koja se pokazala kao odličan pomoćnik u kuhinji.

Pročitajte: Fotografija koja topi srca: Unuci Miroslava Miškovića izrasli u mlade, lepe i uspešne ljude

Instagram

 

Dom Miroslava Miškovića, najpre taj trpezarijski deo uređen je vrlo moderno, s druge strane primorski prepoznatljivo. Elementi su sivo-crnih nijansi, pored kuhinjskih ormarića sa zidova vise police, dok središnji deo krasi ostrvo dovoljno veliko da čitava porodica može da se smesti.

Pročitajte: Kad sam rekla da se udajem, tata je progutao knedlu: Ovako je Goran Karić zaveo ćerku mezimicu Miroslava Miškovića

Instagram

 

U okviru njega smešten je šporet i deo za roštilj iznad kog je smešten posebno izrađeni aspirator, metalik sive nijanse. Par fotografija osvanulih na profilu Miškovićeve snaje Jovane i ćerke Ivane svedoče tome koliko se družina u zajedničkoj pripremi hrane zabavljala, pa i posle kada je sve to uz zvuke talasa konzumirala.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading