Celebrity News

OVA ŽENA je dadilja Anđelke Prpić: Poklonila joj je poverenje, a ona joj sa decom radi ovo (FOTO)

Ćerka Anđelke Prpić mamina je kopija

OVA ŽENA je dadilja Anđelke Prpić: Poklonila joj je poverenje, a ona joj sa decom radi ovo (FOTO)

Nije prošlo mnogo od drugog porođaja Anđelka Prpić vratia se standardnim aktivnostima.

Druženje s prijateljima, obilazak salona za negu i ulepšavanje, poseta psihoterapeutu, šoping... sve su to bili načini da se nakratko skloni iz svakodnevne rutine i vrati sebi.

Pročitajte: Moj životić ne bih menjala ni za sekund - Anđelka Prpić slavi, prva joj čestitala Anja Mandić

Kada je došlo vreme da ćerka Anđelke Prpić može na duži vremenski period da ostane bez mame, lepa glumica koja se sada preziva Stević Žugić vratila se i zahtevnim glumačkim zaduženjima.

Boško Karanović

 

Celodnevna ili večernja snimanja još uvek ne prihavata ali rado u obzir uzima bilo koji drugi posao koji joj dozvoljava slobodu i daje joj mogućnost da neometano brine o svoja dva čeda, sinu Jakši i šest meseci staroj ćerkici Čarni.

Ata Images

 

Da bi sve držala pod kontrolom i bez mnogo trzavica i briga se posvetila svom pozivu, Anđelka je već treći mesec nakon porođaja angažovala bebisiterku, čijim metodima rada se ubrzo pohvalila na Instagramu.

- Gledaj dadilju, biraj dete napisala je glumica šaljivo ispod fotografije na kojoj iscrtani po licu crnim flomasterom poziraju njen naslednik i dadilja.

Instagram

 

Sin i ćerka Anđelke Prpić očigledno imaju najbolju negovateljicu na svetu, koja osim što brine da su suvi, čisti i nahranjeni takođe im nudi raznolik sadržaj, što je komičarki i najvažnije.

Pročitajte: Marko je KRIV ZA SVE! Ni mesec dana od tajnog venčanja, a Anđelka već menja život - Malom Jakši će biti najteže!

Glumica praktikuje da sa naslednicima provodi kvalitetno vreme, dangubljenje nije nešto što joj je svojstveno te i njih uči da budu uvek spremni na akciju, te da svoj život oplemene aktivnostima.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading