Celebrity News

Ljubavno gnezdo Strugara i Nine Nešković prvi put pred očima javnosti: Imaju i cimerku, kojoj Petar ne ume da kaže ne (Foto)

Dom Petra Strugara i NIne Nešković topao je i prostran

Ljubavno gnezdo Strugara i Nine Nešković prvi put pred očima javnosti: Imaju i cimerku, kojoj Petar ne ume da kaže ne (Foto)

Ata Images/Marija Mladjen

Dom Petra Strugara i Nine Nešković moderan je stan u srcu prestonice.

Pročitajte: Petar Strugar potvrdio vezu sa Ninom Nešković! Glumac joj je dao posebno obećanje - svi čestitaju (FOTO)

Glumački par, koji ne voli svoju intimu da deli s javnošću, putem društvenih mreža povremeno ipak dozvoli fanovima da zavire u njihov skriveni svet, prošaran raznim emocijama, što realnim, što korigovanim za potrebe nekog komada u pozorištu ili na televiziji. 

Instagram

 

I Petar i Nina ovih dana izuzetno su profesionalno angažovani, što je po priči njihovih prijatelja i poznanika i bio razlog da svega par meseci od početka zabavljanja uplove u zajednički život.

Spekuliše se da im život pod istim krovom i te kako prija, a da se Nina odlično prilagodila ideji da je Petar otac dva sina, te da pored njih dvojice ima i psa, ženku koja je do dolaska lepe glumice bila gazdarica kuće. 

Instagram

 

Koliki značaj ženka šnaucera ima za glumca svedoči to što mu je svaka druga slika na Instagramu sa njom.

Neretko je on sa sobom vodi i na putovanja, a navodno Nini to ne smeta jer obožava životinje, šetnje i prirodu.

 

Instagram

 

Površno sagledavajući situaciju glumačkog para reklo bi se da je na dosta kompromisa Nina pristala zbog ljubavi sa Petrom, ali nije isključeno da se i glumac prilagodio navikama svoje devojke, pa i njenoj verovatnoj želji oko adaptacije stana.

Pročitajte: Intimno slavlje za najbliže - Zavirite na VENČANJE Petra Strugara sa koleginicom, očaraće vas njena venčanica i lepota (FOTO)

Dom Petra Strugara i Nine Nešković izuzetno je moderan, ušuškan, svetao, topao i dovoljno prostran za okupljanje porodice.

Instagram

 

Nameštaj je braon nijanse, u dnevnom boravku je moderna komoda sa velikim LED televizorom, ispred je crna garnitura, a u jednom od spavaćih soba veliki bračni krevet simpatičnog dezena.

 

 

Komentari (0)

Loading