Lifestyle

Dom Nade Topčagić na Tari je sve o čemu maštate: Pevačica pokazala kako je renovirala vikendicu i svi joj zavide na OVOM RAJU (FOTO)

Dom Nade Topčagić na Tari predivna je kućica

Dom Nade Topčagić na Tari je sve o čemu maštate: Pevačica pokazala kako je renovirala vikendicu i svi joj zavide na OVOM RAJU (FOTO)

Nije tajna da Nada Topčagić i njen suprug Zlatko poseduju nekoliko vrednih nekretnina. Jedna od njih smeštena je u samom centru Beograda u zakonom zaštićenoj ulici na Kosančićevom vencu, druga se nalazi na crnogorskom primorju, dok su treću ona i izabranik davnih godina sagradili na planini. Dom Nade Topčagić na Tari pravi je romantični zimski kutak u kojem pevačica i njena porodica odsedaju tokom čitave godine.

Pročitajte: Ovde sa porodicom provodi največi deo leta! Nada Topčagić otvorila vrata svog doma na Tari, jedan detalj će vas oduševiti(FOTO)

Pred letnju turneju oni su se i ove godine zaputili u svoju vikendicu, a osim što su odmarali, uspeli su da  poprave nedostatke i dorade sve što je ostalo nedovršeno tokom proširivanja gornjeg sprata. Terasu su zatvorili najkvalitetnijim staklom koje pruža termo i hidroizolaciju, ivicu kuće ukrasili kamenom, pokosili dvorište i sklonili sve što je ostalo iza majstora.

Instagram

 

Dom Nade Topčagić na Tari sada je lepši i udobniji nego što je bio. Ima više prostorija za boravak cele porodice, za sina, snaju i unuka koji je tu sa bakom i dekom tokom čitavog zimskog i prolećnog raspusta.

Pročitajte: Nada Topčagić RASKRINKALA Cecu: Znam je od detinjstva, evo ŠTA JE SVE RADILA pre braka sa Arkanom

Dom Nade Topčagić na Tari krasi kosi krov, velika betonska terasa ispred ulaznih vrata, prostrano ograđeno dvorište, dok je unutrašnjost uređena po principu planinskih kuća. Po ulasku sve miriše na drvo, ipak estradna umetnica nije preskočila da prilikom dekorisanja naglasi dekorateru da želi da ima kamin i prevashodno udoban nameštaj. 

Instagram

 

Prelepo dekorisan prostor retko kada je prazan, Nada i Zlatko vole da ugoste prijatelje i tada se jede, igra i peva do zore. Upravo ovde su stekli puno uspomena, a sada ih stiče njihov sin sa porodicom.

Pročitajte: Nada Topčagić se skinula u kupaći: Ponosno pokazala kako zaista izgleda telo žene u 70. godini, pogledajte fotku

Mada se svojevremeno ljutila i izjavila kako više nema snage za održavanje svih ti kuća, i da će jednu za drugom da rasproda, pevačici je ipak drago što ima ko sve to da nasledi i nastavi tradiciju.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading