Celebrity News

Prvi muž Dragane Mirković je političar: Za njega se udala u strogoj tajnosti, a evo šta kaže o njihovom braku

Prvi muž Dragane Mirković otkrio malo poznate detalje o pevačici

Prvi muž Dragane Mirković je političar:  Za njega se udala  u strogoj tajnosti, a evo šta kaže o njihovom braku

Ata Images

Prvi muž Dragane Mirković je bivši estradni menadžer i srpski funkcioner Zoran Bašanović.

Pročitajte: Odelo Dragane Mirković savršeno za novogodišnju noć - Perle i svetlucave niti su u fokusu, a tek da joj vidite sandale (FOTO)

Uz konsultaciju sa voljenim Dragana je postala jedna od najpopularnijih estradnih umetnica u zemlji, regionu i šire, te su prvih nekoliko godina zabavljanja emotivni partneri proveli na turneji po svetu.

Na jednom od putovanja po Americi tajno su se venčali, o čemu pevačica nikada nije govorila za javnost, te su svi dugo verovali da joj je austrijski biznismen Toni Bijelić jedini muž.

Prvi muž Dragane Mirković nije smatrao da je to nešto o čemu je potrebno ćutati. Opravdanje je našao u činjenici da su tada bili mladi i ludi, da su želeli sve da probaju, a očigledno je da su pomislili da venčanje u Las Vegasu nije validno pred zakonom.

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja - počeo je priču za medije svojevremeno Zoran.

- Dragana i ja smo se venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo tajno venčanje o kome se pričalo, sad više nije.

Pročitajte: Uradila je nešto loše na svojoj slavi - Dragana Mirković otkrila kako se razbuktao sukob sa Cecom

Bašanovićeva ispovest kao bomba je odjeknula medijima, a kako je Dragana već godinama u srećnom braku sa austrijskim biznismenom sasvim je jasno da je ovo za nju daleka prošlost i da na stabilnost njenog braka neće uticati.

Ata Images

 

 

 

Komentari (1)

Loading
svasta

15:55 30.11.2023

Glupost... cela Srbija je znala za vezu Dragane i Basanovica, pa i sadasnji muz, tako da nema tu nikakve tajne. A kao sto je i receno, to nije bio validni brak, nego zezanje u Las Vegasu...