Moda

Odelo Dragane Mirković savršeno za novogodišnju noć: Perle i svetlucave niti su u fokusu, a tek da joj vidite sandale (FOTO)

Modni izbori Dragane Mirković iz godine u godinu privlače sve više pažnje

Odelo Dragane Mirković savršeno za novogodišnju noć: Perle i svetlucave niti su u fokusu, a tek da joj vidite sandale (FOTO)

Već je svima jasno da su modni izbori Dragane Mirković posledica napornog rada estradne umetnice i  njenih stilista.

Pročitajte: Svi znate sestru Dragane Mirković, a sada je pevačica predstavila mlađeg brata - Prezgodan je i bavi se ozbiljnim poslom (FOTO)

Pevačica godinama sarađuje sa eminentnim stručnjacima, kako domaćim tako i stranim, stoga nije čudo što joj je stajling sve bolji, a komadi u garderoberu unikatni. 

Ata Images

 

Crno eleganto odelo u kojem se pojavila na koncertu Dina Merlina najbolje svedoči o gore pomenutim navodima.

Folk diva, naime, bila je gošća na jednom od koncerata bosanskog kantautora u „Štark areni”, a za tu priliku obukla je svileni sako, dekoltiranu majicu istog materijala i široke pantalone sa štrasom.

Ata Images

 

Uz sve to ona je uklopila sandale s vrtoglavo visokom plarformom, zatvorene kod prstiju. 

Iako su se modni izbori Dragane Mirković za večernji izlazak mnogima dopali, bilo je i onih koji su imali pokoju reč kritike.

Pročitajte: Uradila je nešto loše na svojoj slavi - Dragana Mirković otkrila kako se razbuktao sukob sa Cecom

Mnogi su pevačici zamerili što je obula najlon čarape na sandale, a bilo je i pitanja i predloga što crnu kombinaciju nije razbila belom, sivom ili komadom odeće boje kože.

Ata Images

 

Dragana, koja se bavi i biznisom i vlasnica je televizije, svesna je da su kritike, i pozitivne i negativne, dobra stvar, odnosno da su svakako temelj za napredak i poboljšanje.

Ata Images

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading