Celebrity News

Predivno je, iako malo prerano! Viki i Taške presrećni zbog novosti: Sin Andrej nije mogao više da ih usreći (FOTO)

Sin Viki Miljković obradovao roditelje najlepšim vestima

Predivno je, iako malo prerano! Viki i Taške presrećni zbog novosti: Sin Andrej nije mogao više da ih usreći (FOTO)

Petar Đorđević

Već neko vreme sin Viki Miljković u srećnoj je vezi. Mladi Andrej Tašković ludo je zaljubljen, a svoje zadovoljstvo na emotivnom planu emituje i na druga polja. U školi on zadovoljava sve kriterijume, baš onako kako ponosni roditelji od njega očekuju, istovremeno je vrlo ažuran kada je reč o porodičnim zaduženjima. Prema ocu i majci on gaji veliko poštovanje, a mada je jedinac nije razvio sposobnosti razmaženog mladića, niti ga slava i medijska pažnja zanimaju.

Pročitajte: Snimak Andreja Taškovića sa devojkom ugledao svetlost dana: Pogledajte šta rade i to u javnosti, Viki i Taške mu više ne mogu ništa! (FOTO)

Instagram

 

Živi sin Viki Miljković vrlo povučeno, ne opterećuje se luksuzom i glamurom, a najveća preokupacija proteklih šest meseci pored časova tenisa mu je devojka. Atraktivnoj plavuši pošlo je za rukom da osvoji srce naslednika estradne umetnice, a to da su osećanja koja ona prema njemu gaji uzajamna najbolje svedoče fotografije koje se na Andrejevom profilu mogu videti.

Pročitajte: Skinula se Viki Miljković: Pevačica pokazala kako joj izgleda telo na pragu pedesete, sad je svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Bilo da ide u bioskop, na večeru, u šoping ili vreme provodi u porodičnom domu u Beogradu na vodi, mezimac muzičkog para voli da je kraj izabranice, koja je već imala priliku da upozna Viki i Tašketa i po svemu sudeći odlično se sa njima slaže.

Pročitajte: Uskršnja liturgija: Ceca i Viki se pričestile u ponoć, evo ko je još od poznatih bio u Hramu Svetog Save (foto)

Instagram

 

Našla je način Andrejeva izabranica da se približi harmonikašu i pevačici, koji su radosni što je baš ona kročila u život njihovog sina i već pola godine čini ga sve radosnijim. Ne kriju Viki i Taške da bi voleli da veza naslednika i njegove devojke potraje. Za sada sve ide svojim tokom, još uvek su oni dosta mladi, ipak to što su nedavno oni proslavili šestomesečnicu govori u prilog tome da su vrlo privrženi jedno drugome i da priželjkuju zajedničku budućnost.

Pročitajte: Najsmelija promena Viki Miljković: Svi je znamo kao brinetu, plava kosa podelila javnost FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading