Lifestyle

Danas u Beogradu na vodi, a nekad: Pogledajte kako izgleda zgrada u Nišu u kojoj je kao podstanar živela Viki Miljković (FOTO)

Dom Viki Miljković u Nišu bio je skroman iznajmljeni stan

Danas u Beogradu na vodi, a nekad: Pogledajte kako izgleda zgrada u Nišu u kojoj je kao podstanar živela Viki Miljković (FOTO)

ATA Images

Pevačica koja je u biznis sa nekretninama uložila više od milion ipo evra i koja živi u luksuznom dupleksu u Beogradu na vodi, nekada je bila podstanar.

Naime, Viki Miljković rođena je u Nišu i kako je sama u nekoliko intervjua otkrila, sa majkom i ocem i bratom živela je u iznajmljenom stanu u jednoj zgradi u Nišu.

Pročitajte: Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal - Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Dom Viki Miljković bio je skroman, ali ispunjen toplinom i ljubavlju, a kako je svojevremeno govorila, najlepše uspomene vežu je za dvorište koje je njihova zgrada imala.

- Iskreno volela sam i decu da plašim, na primer, bila sam mala, sećam se, negde oko 4 ili 5 godina i tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku i ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala svoje igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majicu - ispričala je ovu anegdotu jednom prilikom za medije.

Komentari (1)

Loading
Paresljak

10:23 20.08.2023

Pistavlja se pitanje odakle novac pevacima da kupuju stanove u BG ma vodi.Sutra kad vise ne mogu da se bave svojim poslom,trazice nacionalnu penziju od drzave.To mora hitno da prestane.Neko radi 40 god za penziju od 20000 dinaba neko dobije na lepe oci.