Celebrity News

Ognjen i Mina SPAKOVALI KOFERE i otišli iz Srbije! Evo kako uživaju na porodičnom putovanju, a sa njima je i Amidžićev sin Matija (FOTO)

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uživaju u svojoj ljubavi

Ognjen i Mina SPAKOVALI KOFERE i otišli iz Srbije! Evo kako uživaju na porodičnom putovanju, a sa njima je i Amidžićev sin Matija (FOTO)

Ognjen Amidžić i Mina Naumović otkako su obelodanili vezu, sve češće objavljuju zajedničke fotografije, a na osnovu istih može se zaključiti koliko su zapravo zaljubljeni. 

Takođe, oni sve češće obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijama sa putovanja, a i ovog puta rešili su da se opuste.

Pročitajte: Tajno VENČANJE Ognjena Amidžića i Mine šokiralo i najbliže - Pogledajte koliko samo ona sija pored svog mladoženje (FOTO)

Ognjen Amidžić i Mina Naumović trenutno se nalaze na odmoru u Sloveniji, a na osnovu fotografija može se zaključiti da i te kako uživaju.

Instagram

 

Par se vać oglasio na Insta storiju fotografijama i snimcima, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da im društvo pravi i Ognjenov sin Matija.

Pročitajte: Popustile im sve kočnice - Ognjen Amidžić i nova devojka Mina objavili fotografiju iz kreveta, svi smo šokirani

Ognjen je podelio fotografiju sina sa drugarima i napisao ''Sopranos junior, pripreme'' , dok ih je Mina usnimili u trenutku kada su krenuli u spa.

Instagram

 

Da potsetimo, Ognjen i Mina su obelodanili svoju vezu pre nekoliko meseci, a od tada su izuzetno interesantni medijima koji pomno prate svaki njihov korak.

Komentari (0)

Loading