Celebrity News

Nova devojka Viktora Savića je PRELEPA i guta ga pogledom: Pogledajte prvu fotografiju srećnog para

Nova devojka Viktora Savića misterija je za javnost

Nova devojka Viktora Savića je PRELEPA i guta ga pogledom: Pogledajte prvu fotografiju srećnog para

Otkako je okončao poslednju emotivnu vezu, Viktor Savić svim snagama se bori da svoj ljubavni život skrije od javnosti. Dve, tri godine unazad, upravo iz toga razloga fanovi glumca pa i šira publika nisu upoznati sa tim ko je nova devojka Viktora Savića.

Pročitajte: Slavlje u domu Viktora Savića koje se dugo čekalo: Glumčevi roditelji i sestra presrećni, suze radosnice same teku(FOTO)

Boško Karanović

 

Jedan nesmotreni potez dramskog umetnika, međutim, nedavno je otkrio više nego što je bilo ko, ko prati njegov rad očekivao. Reč je o fotografiji na kojoj Viktor uživa u razgovoru sa koleginicom Mašom, i tu ništa ne bi bilo čudno da ga ona ne gleda zaljubljeno, kao i on nju, dok je istovremeno nežno dodiruje. Dokaz da tu ima nečeg višeg od obične konverzacije govori i to što su i dramski umetnik i njegova, ovoga puta, samo sagovornica podelili ovaj blizak momenat na svojim društvenim mrežama. 

Pročitajte: Mnogo ju je voleo a ona je paralelno bila u vezi sa drugim: Viktor Savić delio devojku sa OVIM pevačem narodne muzike (FOTO)

Instagram

 

Nijedno od njih dvoje nije imalo šta da doda u opisu, ali bilo ko ko je video sliku mogao je zaključiti da između glumaca sevaju samo takve varnice. Nijedan drugi zaključak iz svega nije mogao da se izvede osim da je pomenuta dama nova devojka Viktora Savića i da je samo pitanje dana kada će on to podeliti i sa javnošću.

Pročitajte: Svi pričaju o ocu Viktora Savića, u sedmoj deceniji učinio je neverovatnu stvar

 

 

Komentari (0)

Loading