Celebrity News

Mama i tata u provodu: Gobelja i Kaća posle duže vremena bez ćerke u javnosti - Niko nije očekivao ovakvo ponašanje(FOTO)

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića jedan je od najlepših na estradi

Mama i tata u provodu: Gobelja i Kaća posle duže vremena bez ćerke u javnosti - Niko nije očekivao ovakvo ponašanje(FOTO)

A.H / Ata Images

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića sklopljen je dva puta.

Pevačica i fudbaler venčali su se prvo pred matičarem na imanju Nataše Bekvalac, a nekoliko meseci kasnije, po rođenju ćerke, priredili su i crkveno venčanje u „Hramu svetog Save“, kao i glamurozno svadbeno veselje, kojem su prisustvovale sve njihove kolege i prijatelji.

Pročitajte: Ko je tu koga iskopirao? Ceca i Kaća Grujić isto obučene - Mreže se usijale: Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Od momenta kada su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav Marko i Kaća žive život iz bajke sa svojom lepoticom Katjom, koja po svoj prilici liči na mamu i već su je Kaćini fanovi prozvali Instagram modnom ikonom.

Ata Images

 

Estradna umetnica i sportista izuzetno su posvećeni roditelji, koji svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili iz ćerku.

Nije tajna da Katarina puno radi, često je angažovana u inostranstvu, dok je Marko kao reprezentativan i cenjeni sportista u sličnoj situaciji. 

Ata Images

 

Upravo to je razlog zašto, kad god su u Beogradu, nastoje da vreme provode sa svojom princezom u svom porodičnom domu, u kome caruju isključivo ljubav, poverenje i poštovanje.

 

Kada su skupa, retko posećuju javne događaje, ipak učinili su ustupak i pojavili se na godišnjoj „Hello!“ žurki.

Bračni par prodefilovao je crvenim tepihom u hotelu „Hyatt“ elegantno odeveni.

Ata Images

 

Gobelja je u stopu ispratio stil Grujićeve, koja je zablistala u beloj haljini sa golim leđima, dok je on za ovu priliku odabrao crno svečano odelo.

Pročitajte: Sve što je lepo IMA KRAJ - Katarina Grujić POTVRDILA rastanak, oglasila se na Instagramu i za Gobeljića ima samo jednu poruku (FOTO)

Čitavo veče skladni emotivni partneri razmenjivali su nežnosti, čime su još jednom dokazali da im je odnos idiličan.

Ata Images

 

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića svima je za primer.

Komentari (0)

Loading