Celebrity News

Sergej Trifunović pustio kosu preko ramena: Rođena majka ga nije propoznala - Da li vam se dopada njegov novi imidž? (FOTO)

Izgled Sergeja Trifunovića znatno je korigovan

Sergej Trifunović pustio kosu preko ramena: Rođena majka ga nije propoznala -  Da li vam se dopada njegov novi imidž? (FOTO)

Ata Images

Nikada žene nisu imale zamerke na izgled Sergeja Trifunovića.

Naprotiv, damama domaće javnosti od prvog dana neodoljiv je buntovnički stajling dramskog umetnika, pomalo uredan, više neuredan, ali svakako nameran da prikrije emotivnog, nepopravljivog romantika u njemu, s druge strane da istakne stav večitog neženje, jednog od možda trenutno najpoželjnijih na javnoj sceni.

Pročitajte: Da li je to Sergej Trifunović konačno zaljubljen? Promenio stil odevanja i ponašanje, a svakog dana deli slike sa ovom zgodnom brinetom

Iako izgleda da je garderobom nemoguće sve to postići, kostimografi će rado pojasniti da je to i te kako moguće jer „odelo čini čoveka“, bar na prvi pogled. 

 

 

Činjenica je, međutim, da se  Sergej damama dopada i na drugi i treći pogled.

Njegov stav, harizma, ali pre svega sposobnost da u svaku ulogu uđe celim svojim bićem i predstavi nam idealno i jednog Albanca, konobara, pa i komunistu, vrlo privlači i zrači zbog čega glumac često od ženske populacije dobija epitete nedoljiv - neumoljiv.

 

 

To što se još nije oženio i stvorio porodicu najbolje svedoči epitetu neumoljiv, a da li je zaista tako ili Sergej jednostavno još nije pronašao srodnu dušu ostaje da se vidi.

Umesto na porodicu, suprugu i decu Sergej je svu energiju usmerio ka poslu.

 

 

Dosta u poslednje vreme snima, a s tim u vezi ulazi i izlazi iz uloge u ulogu, što svakako zahteva i promenu stajlinga i imidža.

Izgled Sergeja Trifunovića za potrebe novog projekta, koji je u izradi, potpuno je šokirao javnost, prvo dame.

 

 

Glumac je, naime, pustio kosu do grudi, vezao je u rep, čime je drastično korigovao lik, a spekuliše se da ga bližnji nisu prepoznali. 

Pročitaje: Svima nam krvari srce - Najtužnije vesti stigle iz doma Sergeja Trifunovića, porodica prima saučešće

Novi izgled Trifunović je zabeležio fotografijom koju je objavio na Instagramu, a sijaset pozitivnih komentara najbolje svedoči o tome šta publika misli kako je stilizovao kosu. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading