Celebrity News

Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali: Veče na groblju i ikona Svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić nekada su bili odlični prijatelji

Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali: Veče na groblju i ikona Svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

Ata Images

Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić imaju zajedničku istoriju.

U slično vreme pravili su prve korake ka vrhu estrade, prve hitove snimali, hale punili, a često su i nastupali zajedno. 

Pročitajte: Ponizila je kao niko, a onda je pozvala u sitne sate - Isplivali detalji tajnog razgovora ljutih rivalki, Vesne i Brene

S obzirom na to da su turneje tih godina trajale mesecima, može se reći da su od saradnika Vesna i Miroslav postali odlični prijatelji koji se karakterno veoma poklapaju, a u neko doba čak i poroci su im bili slični.

Story arhiva

 

Mladost, ludost ni njih nije zaobišla, te su tako posle svirki i Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić voleli da vreme provode sa kolegama i slavlje nastave do sitnih jutarnjih sati, bez namere da se kući vrate pre podneva.

ATA Images

 

Pevalo se, igralo, pilo, lupale su se čaše, a bilo je tu i nekih čudnih neprijatnih radnji, koje su kasnije dolazile na naplatu.

Na svu sreću oboje su shvatili da im alkoholna pića ništa dobro ne donose, prvo se Ilić zakleo pred ikonom svetog Đorđa da će prestati da pije.

Ata Images

 

- Sve do 1989. godine sedeo sam s društvom po kafanama, pio i lomio čaše. Loše sam podnosio alkohol i kad bih se otreznio, shvatio bih da mi se ne sviđa kako sam se ponašao. Jednog jutra sam se probudio, stao ispred slavske ikone svetog Đorđa, prekrstio se i rekao: „Budalo jedna, nećeš više da piješ“. Tako je i bilo, presekao sam to kao makazama - rekao je Miroslav za Informer, a sličnu priču ima i Vesna. 

Pročitajte: Gordani ne dam razvod - Miroslav Ilić progovorio o krizi u braku – Mirjana Antonović trlja ruke od zadovoljstva

- Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sednem na grob neke babe i popijem po devet čokanjčića rakije, a onda me uhvati san. Verujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene. I sama sam sklona tom poroku, za koji opravdanja nema, niti ga tražim. Tužno je kada žena svoj jad i očaj blaži alkoholom - priznala je, pa se ubrzo poroka manula, a danas zbog operacije na srcu ne sme ni da ga pogleda.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading