Celebrity News

Gordani ne dam razvod: Miroslav Ilić progovorio o krizi u braku – Mirjana Antonović trlja ruke od zadovoljstva

Brak Miroslava Ilića još uvek je na velikom ispitu

Gordani ne dam razvod: Miroslav Ilić progovorio o krizi u braku – Mirjana Antonović trlja ruke od zadovoljstva

ATA Images

Brak Miroslava Ilića našao se pred velikim izazovom kada se u život muzičara vratila bivša ljubavnica Mirjana Antonović.

Mirjana već godinama živi u Americi, udata je za bogatog biznismena koji je njenom nasledniku osim prezimena, pružio ljubav, podršku i finansijsku potporu tokom školovanja.

Pročitajte: Unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović preslatka je - Ima i dedine oči, a on za nju neće ni da čuje (FOTO)

Vanbračni pevačev sin tako je stekao doktorsku diplomu, danas je u svojoj struci vrlo cenjen, nedavno se oženio i dobio ćerku, ipak čini se da mu je oduvek falila ljubav biološkog oca, tačnije priznanje, zbog čega je odlučio da ga potraži sudskim putem.

Mirjana Antonovic i Miroslav Ilic- ATA Images

 

Istoga trena o tome su bili obavešteni svi mediji, kada kreće muka pevača.

Devin Antonovic- Facebook

 

Svi komentarišu da je pravo čudo kako brak Miroslava Ilića tada nije okončan, ali to se nije dogodilo.

Naprotiv, on i supruga Gordana postali su nikad bliži i jači, a u par navrata Goca je putem medija slala optužujuće poruke Miri i njenom mezimcu, što je bio dokaz da je svim srcem a pred sudom uz supruga, te da dotičnoj „ljubavnici” ništa od navedenog ne veruje.

Vrlo brzo posle Gordaninih izjava utvrđeno je da je Ilić ipak Devinov otac, nakon čega se supruga muzičara povukla u ilegalu, bez daljih komentara.

Gordana i Miroslav Iilić - Story arhiva

 

Za razliku od nje, a kao da se ništa nije dogodilo, Miroslav je nastavio da nastupa, priređuje koncerte širom regiona, gostuje u emisijama i s ponosom odgovara na sva pitanja, pa čak i kada se ona tiču njegovog braka i eventualnog razvoda.

Pročitajte: Da li ste očekivali luksuz ili ovako nešto - Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima, fotografije sve govore

Na pitanje Snežane Dakić u emisiji „Male stvari" da li je ikada razmišljao o razvodu Ilić je kazao:

– Ne, to na dnevnom redu nije bilo nikada. Još tad, kada smo se vratili iz Skoplja, to je bila 1971. godina, rekao sam joj – Gordana, odsad živimo zajedno. Prvo da znaš, ja se samo jednom ženim i nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući.

 

 

 

Komentari (0)

Loading