Celebrity News

Nije mu baba, ali... Mali Aleksandar jednim gestom pokazao šta misli o Breni, Boba i Viktor nisu mogli da ga spreče (FOTO)

Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović gestom otkrio šta misli o Breni

Nije mu baba, ali... Mali Aleksandar jednim gestom pokazao šta misli o Breni, Boba i Viktor nisu mogli da ga spreče (FOTO)

Ata Images

Nikada Filip Živojinović nije krio poštovanje i ljubav koju oseća prema Breni, uz koju je odrastao. Iako niko ne može da zameni njegovu majku, Brena ipak zauzima važno mesto u njegovom i životu njegove porodice. Upravo zato sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović Brenu voli kao svoju baku.

Iako mu nije biološka baka, Brena je Aleksandru jedan od omiljenih članova porodice, što je juče u Zagrebu pokazao javnosti. Naime, sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović došao je na promociju Breninog brenda u hotelu „Esplanada“".

Pročitajte: Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović krenuo maminim stopama - Pogledajte malog Aleksandra kako svira klavir u porodičnom domu (FOTO)

U pratnji dede Bobe i strica Viktora mali Aleksandar došao je da podrži Brenu, a kada ju je ugledao, oteo se iz dedinog zagrljaja i potrčao Breni u zagrljaj.

 

 

Dečak je sa roditeljima već neko vreme na putu zbog mamine turneje, te Brenu dugo nije video. Zato se prilikom susreta toliko obradovao da ju je neko vreme grlio sa osmehom.

Ni Brena nikada nije krila da Aleksandra voli kao svoje unuče, a da se nada da će je Aleksandra i Filip obradovati i jednom devojčicom, koju će takođe obožavati.

Komentari (0)

Loading