Celebrity News

Da li je moguće da su te na ovo NAGOVORILI? Sin Dragane Mirković doneo konačnu odluku, šokirana majka mu se javno obratila (FOTO)

Sin Dragane Mirković šokirao majku

Da li je moguće da su te na ovo NAGOVORILI? Sin Dragane Mirković doneo konačnu odluku, šokirana majka mu se javno obratila (FOTO)

Budući da mu je majka jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, sin Dragane Mirković neminovno budi ogromno interesovanje u javnosti, a posebno je to slučaj otkako je otvorio nalog na "Instagramu" gde svakim danom stiče sve veći broj pratilaca.

Iako Marko nikada nije preterano pokazivao želju da bude prisutan u medijima, popularnost mu očito u poslednje vreme i te kako prija, a komplimente koje dobija na račun izgleda nesumnjivo izazivaju osmeh na njegovom licu.

Instagram

 

Pripadnice nežnijeg pola posebno analiziraju svaki detalj koji na njegovom nalogu osvane, a sin Dragane Mirković sve češće im pričinjava zaovoljstvo da zavire u njegovu privatnost i svakodnevnicu.

Pročitajte: Sine, Marko, zar mora tako? Naslednik Dragane Mirković objavio fotografiju novog imidža i svima nam je sada jasno KAKAV JE (FOTO)

Neke od stavki na koje popularna mama može biti izuzetno ponosna jesu da je njen naslednik izrastao u kulturnog, vaspitanog i obrazovanog momka, a nemoguće je ne primetiti i da je veoma zgodan momak za kojim su devojke doslovno poludele.

Najnoviji snimci koje je objavio upravo tome i svedoče, kao i to da se u ulozi manekena odlično snalazi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

Naočit, lep i odeven u elegantno odelo, sin Dragane Mirković pojavio se u jednom video spotu što je i podelio sa svojim pratiocima, a pevačica prepunog srca nije mogla a da se ne oglasi i prokomentariše poduhvat u koji se njen sin upustio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

- Da li je moguce da su te pratioci aktivirali da se slikas? Mama nije uspela - u komentaru ispod objave šaljivo je napisala Dragana koja ne krije radost što ga je dobrim vaspitanjem zajedno sa suprugom izvela na pravi put.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

 

Pored pevačicinog komentara koji je svakako privukao najviše pažnje, nizale su se pohvale sa svih strana i malo je reći da je sin Dragane Mirković ovim objavama napravio pravu pometnju na "Instagramu", te da tek sada od devojaka neće moći da se odbrani.

Komentari (0)

Loading