Lepota

Sine, Marko, zar mora tako? Naslednik Dragane Mirković objavio fotografiju novog imidža i svima nam je sada jasno KAKAV JE (FOTO)

Sin Dragane Mirković nasledio je šarm od majke

Sine, Marko, zar mora tako? Naslednik Dragane Mirković objavio fotografiju novog imidža i svima nam je sada jasno KAKAV JE (FOTO)

Da je sin Dragane Mirković izuzetno lep, zgodan, šarmantan, obrazovan...lepo vaspitan ne prestaje da se priča. Pevačica ne krije da je ponosna na to u kakvog je džentlemna on izrastao, ali prvenstveno je radosna što je dobrim vaspitanjem od njega stvorila momka na kojeg bi svako drugi mogao da se ugleda i prati njegov put.

Pročitajte: Iz daleke Australije stižu LOŠE VESTI o Dragani Mirković! Fanovi šalju poruke podrške i svim srcem su uz pevačicu (FOTO)

Instagram

 

Marko Bijelić, mladić kog je Dragana dobila u braku sa austrijskim biznismenom Tonijem Bijelićem, ima diplome dva fakulteta, vozi reli trke, govori nekoliko stranih jezika, sposoban je za biznis te često već sada ocu pomaže oko poslova, ali najpre on je blag, tih, osećajan mladić, zapravo Draganin naslednik poseduje sve osobine koje žene vole da jedan muškarac ima.

Pročitajte: Ofarbala se u crveno: Dragana Mirković ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici (FOTO)

Instagram

 

 

Uprkos odličnoj radnoj biografiji, korenima, imovinskom stanju pa i gore navedenim karakternim kvalitetima sin Dragane Mirković još uvek je solo igrač. Nije se rodila devojka koja će njegovo srce osvojiti, iako se po medijima dosta pisalo na temu njegovog emotivnog života.

Pročitjate:Dekoracija vredi bogatstvo, a boja jaja govori više od 1000 reči: Zavirite u dvorac Dragane i Tonija dok slave pravoslavni Uskrs (FOTO)

Instagram

 

Spajali su ga domaći mediji za raznim damama, jedna od njih bila je i ćerka Zdravka Čolića Una Čolić, a o svemu što se pisalo Marko je ćutao. Shvatio je da je tako za sve bolje i okrenuo se razvoju svoje karijere i muzici, koja mu je jedna od glavnih hobija.

Pročitjate: Spektakl koji se čekao: Dragana Mirković zakazala koncert u Areni povodom četiri decenije karijere

Instagram

 

Često sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića objavljuje na svom Instagramu kompozicije koje je sam kreirao, od većine pratilaca dobio je potvrdu da je na pravom putu, a upravo na tom mestu on ume da objavi i nešto vezano za emotivni život i ostale stvari iz privatnog segmenta.

Pročitajte: Na vrhu dvorca: Draganina i Tonijeva spavaća soba ne viđa se ni u časopisima, sve su sami uredili (foto)

Instagram

 

Zahvaljujući društvenim mrežama mediji su nedavno došli do saznanja da se Marko ošišao, da je skratio svoju strogo, gotovo vojnički ošišanu kosu, te da sada ima i neku vrstu šiški.  Ispod fotografije na kojoj on pozira istoga trena nanizali su se komentari a jedan od njih svakako je na temu njegove lepote i toga da mu sve odlično stoji.

Pročitajte: Veliko slavlje u Beču: Marko i Manuela rasplakali Draganu, svaka majka živi za ovu sreću FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading