Lifestyle

KONAČNO! Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

Dom Dragane Mirković predivno je renovirana nekretnina

KONAČNO! Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

Mirko Tabašević

Pored blistave karijere i mnogobrojnih hitova, Dragana Mirković najviše je ponosna na svoju porodicu, supruga Tonija Bijelića, sa kojim u bračnoj zajednici uživa više od dve decenije, sina Marka i ćerku Manulelu. Skladna i srećna porodica svoje gnezdo svila je nadomak Beča, u velelepnom zamku Ebenfurt koji vredi čitavo bogatstvo, a retke fotografije unutrašnjosti ove luksuzne nekretnine imali smo prilike da vidimo pred novogodišnje praznike kada je pevačica putem društvenih mreža pokazala savršenu dekoraciju. Ovih dana, ipak,dom Dragane Mirković sija posebnim sjajem i u njemu vlada posebna atmosfera, a da pored svog glamura, dvorac odiše toplinom i isijava iskrenom ljubavlju imali smo prilike da se uverimo gledajući fotografije i snimke koje je povodom 55. rođendana ona objavljivala na Instagramu. Među brojnim objavama, među kojima su joj svakako najmilije one upućene od njenih najbližih, jedna je privukla izuzetnu pažnju i otkrila još po koji detalj iz Draganinog raskošnog dvorca.

Pročitajte: Ne stidi se odakle je potekla - U ovoj kući u Kasidolu je odrasla Dragana Mirković, ponosno pokazuje čak i štalu pored doma (FOTO)

Instagram

 
 

Naime, poznato je da ovo zdanje ima poseban kulturno-istorijski značaj. Jedna od najzanimljivijih činjenica zapravo jeste da je u zamku živela Marija Tereza, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu, te iz tog razloga pevačica nije želela da ga u potpunosti renovira, međutim deo velelepne vile u kojoj žive, Dragana i njen suprug odlučili su da preurede uz pomoć stručnjaka i prilagode svojim potrebama. Budući da insistiraju na autentičnosti, ostavili su arhitektonske detalje koji su dom Dragane Mirković, tačnije dvorac krasili i pre renoviranja, kao što su na primer veliki prozori sa sedalnim delom.

Enterijer dvorca Dragana i Toni su zajedno osmislili, poseban akcenat je na belim i bež tonovima koji unutrašnjosti daju prefinjenu notu, a posebnu pažnju privlače antički motivi, unikatni predmeti i komadi nameštaja kao i lusteri ukrašeni Svarovski kristalima.

Pročitajte: Slavlje u dvorcu, tata Toni Bijelić se rasplakao - Dragana se oglasila na Instagramu, svi čestitaju zbog radosnih vesti (FOTO)

 

 

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će uskoro biti otvoren za posetioce. Zamak poseduje i posebnu prostoriju u kojoj se nalaze sve nagrade koje je pevačica stekla tokom karijere, a tu su i pokloni koje je dobijala od svojih fanova.

Renovirani dom Dragane Mirković u kom je ona pronašla svoj mir, iako ima poseban kulturno-istorijski značaj, može se reći prava je oaza luksuza i bajkovito zdanje koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Komentari (0)

Loading