Celebrity News

Aleksandra Mladenović iz velike životne drame izašla jača nego ikada: Liniju dovela do savršenstva, ali to nije jedino čim ima da se pohvali

Porok Aleksandre Mladenović bio je jedno vreme lek mlade pevačice

Aleksandra Mladenović iz velike životne drame izašla jača nego ikada: Liniju dovela do savršenstva, ali to nije jedino čim ima da se pohvali

ATA Images

Svi su ostali u čudu kada su pročitali da je porok Aleksandre Mladenović zapravo žeđ za alkoholnim pićem. Mlada pevačica jedva je uspela da se iz toga izvuče.

Pročitajte: Prevaru i laž ne opraštam - Aleksandra Mladenović za Story posle velikog ljubavnog brodoloma

Naime, posle radosti  što je uspela da se među brojnim kandidatima u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“" probije i postane regionalna zvezda Aleksandri je život krenuo nizbrdo.

ATA images

 

Koliko god se trudila da zadrži uzde u svojim rukama, nekako je sve počelo da joj izmiče, a sve zbog pogrešnih emotivnih izbora.

Dok je bila solo Mladenovićeva je naporno radila, nije izlazila iz studija trudeći se da joj svaka naredna pesma bude još veći hit, a nastupi po klubovima i svadbama u inostranstvu doneli su joj dovoljno novca da u srpskoj prestonici sebi obezbedi nekretninu.

 

 

Taman kada je bila namerna da kupi još jednu, dogodila joj se ljubav sa čovekom koji je, pored toga što je bio kockar, bio je sklon samosažaljenju, samoubistvu i pretećim porukama koje je preslatkoj estradnoj umetnici danima i noćima slao.

Malo je reći da je pomenuti momak u jednom trenutku postao porok Aleksandre Mladenović.

 

 

Sve je činila da ga spasi od samog sebe, uplaćivala mu psihoterapije, dolazila po njega kad god je pretio da će se ubiti, dala mu je krov nad glavom, čak i novac koji je prokockao kroz nekoliko dana sve do dinara.

Kada je sve prevršilo meru, pozvala je njegove roditelje, koji su ga se navodno odrekli, te su oni preuzeli brigu o njemu, ali uprkos prekida veze i u neku ruku olakšanju, Aleksandri su ostale posledice koje je navodno pokušavala da reši alkoholom.

ATA images

 

Na nastupima je pila, u noćnom provodu sa prijateljima, čak i tokom boravka u kući, na svu sreću na vreme je svhatila da to nije dobro za nju, te je sa tim prestala, dok je uporedo i sama krenula na psihoterapiju.

Pročitajte: Garderober Aleksandre Mladenović je pravo carstvo - Ovaj detalj svima privukao pažnju

Očigledno je da je folk zvezdi potrebna stručna pomoć kako bi sve proživljeno zaboravila ili makar stavila u fioku koju neko vreme neće otvarati.

Ovih dana Aleksandra sprema novi album i tvrdi da uprkos ranama teži novoj ljubavi.

Instagram

 

 

- Ne pijem već tri, četiri meseca, vidite kako sam smršala. Bolje se osećam - rekla je Aleksandra, koja je za devet godina karijere postigla mnogo toga, pa i da sebi obezbedi nekretninu.

Komentari (0)

Loading