Celebrity News

Prezgodan, dugokos i tretira je kao princezu! Dragana Mićalović konačno objavila fotografiju sa FRAJEROM koji joj je ukrao srce

Novi dečko Dragane Mićalović je frajer i po

Prezgodan, dugokos i tretira je kao princezu! Dragana Mićalović konačno objavila fotografiju sa FRAJEROM koji joj je ukrao srce

Novi dečko Dragane Mićalović mogao bi biti prezgodni mladić sa kojim provodi ovo leto.  

Nakon prekida romanse sa Stevanom Purićem Dragana Mićalović okrenula se poslu, porodici i prijateljima dok je emotivni život stavila u drugi plan. 

Svi su se pitali kada će lepa glumica ponovo nekome pokloniti svoje srce, nagađalo se da je ona to već i učinila, ali sve je ostalo na spekulacijama. 

Pročitajte:Devojčice, donela si RADOST u naš dom: Dragana Mićalović objavila PREDIVNE VESTI! Svi joj čestitaju, pogledajte koliko je srećna! (FOTO)

Nijednu od medijskih tvrdnji nije potvrdila, te je tako naposletku zaključak bio da je sve vreme od prekida veze sa biznismenom sama.

 

ATA Images

 

Sada su se, međutim, pojavili novi momenti koji upućuju na to da je novi dečko Dragane Mićalović ipak možda ušetao u život dramske umetnice.

Mlađa sestra Slobode Mićalović objavila je danas snimak sa odmora u Crnoj Gori, tačnije zabeležila je morsku avanturu na Ada Bojani čiji su glavni akteri ona i zgodni momak, za kojeg se kasnije doznalo da se zove Uglješa Novak.

Pročitajte:Jedinstven modni okršaj! Sve sestre Mićalović konačno na istom mestu, da li Mirjana može da parira Slobodi i Dragani?

Dragana i Uglješa ustali su u šest ujutru otpešačili do obale, a zatim čamcem otplovili do mesta gde su pecali. Glumica je naglasila da je to bila njena ideja, koju je Uglješa ispoštovao, tako da se može zaključiti da joj ispunjava sve želje. 

 

Instagram

 

Svi ti detalji završili su na glumičinom profilu, a budući da je reč o muškarcu koji se do sada nije pojavljivao u njenom društvu mnogi su odmah zaključili da bi ovo mogao biti njen novi izabranik.

Uglješin Instagram profil poslužio je kao riznica informacija o njemu, te se tako doznalo da je momak, kojeg mediji sada oslovljavaju sa novi dečko Dragane Mićalović, advokat.

 

Instagram

 

On i brat rade u očevoj advokatskoj kancelariji osnovanoj još 1991. godine. Pored advokature Uglješa obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, dok je istovremeno svetski putnik koji je nekoliko puta obišao Rusiju, Tajland, Izrael uporedo je izuzetno pobožan a to su sve stavke koje je ga čine kompatibilnim sa dramskom umetnicom.

Pročitajte:Odevna kombinacija Dragane Mićalović može da sakrije višak kilograma, ovi komadi će vas oduševiti

Da je momak za primer svedoči i to što ga je Draganina sestra Sloboda zapratila na Instagramu i često mu lajkuje slike.

 

Zaključak je da je Sloboda Dragani dala blagoslov, a veruje se da će mlada umetnica uskoro detalje svog privatnog života podeliti i sa medijima.

 

 

 

Koliko je moguće da joj je ovako zgodan i kvalitetan muškarac samo prijatelj sa kojim provodi leto, verovatno će nam ona sama objasniti kada proceni da je za to vreme. 

 

Komentari (0)

Loading