Celebrity News

Niže hit za hitom, udata je za poznatog fudbalera, ali izgleda potpuno drugačije! Prepoznajete li pevačicu sa fotografije?

Katarina Grujić pre estetskih korekcija izgledala ovako

Niže hit za hitom, udata je za poznatog fudbalera, ali izgleda potpuno drugačije! Prepoznajete li pevačicu sa fotografije?

Kaća Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica, koje su izgradile karijeru nakon takmičenja u "Zvezdama granda". O njenoj lepoti i stasu uvek se priča u superlativu, a sada društvenim mrežama kruži snimak sa početka njene karijere, koji otkriva kako je Katarina Grujić izgledal pre estetskih korekcija.

Kada se prvi put pojavila na malim ekranima Kaća je imala samo 20 godina i izgledala je potpuno drugačije.

youtube printscreen

 

Na svoj imidž Kaća je pazila od samog početka, i iako je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica tada, ona je na svom izgledu godinama posvećeno radila.

Pročitajte: Mama i tata u provodu! Gobelja i Kaća posle duže vremena bez ćerke u javnosti - Niko nije očekivao ovakvo ponašanje(FOTO)

Na pomenutom snimku Katarina Grujić pre estetskih korekcija izgledala je drugačije, ali je sve što je radila na sebi bilo veoma umereno. Uradila je zube i usne, kao i neke beauty tretmane, koje danas radi svaka negovana dama.

Što se besprekorno izvajanog tela tiče, Kaća nikada nije krila da su za to zaslužni sati i sati u teretani, kao i posebno izbalansirana ishrana.

Komentari (0)

Loading