Celebrity News

Zbog njega je Mirka Vasiljević bila neverna - veliki zavodnik, a koliko su mu samo puta slomili srce (FOTO)

Bivši dečko Mirke Vasiljević je on

Zbog njega je Mirka Vasiljević bila neverna - veliki zavodnik, a koliko su mu samo puta slomili srce (FOTO)

Mirka Vasiljević je toliko dugo sa Vujadinom Savićem da im ni imena ne idu više jedno bez drugog. Zajedno su od 19. godine, a kao kruna skladnog odnosa na svet je stiglo njihovo četvoro predivne dece Andrej, Adriana, Mihajlo i Anika.

Glumičin ljubavni život pre Vujadina bio je turbulentan. Bivši dečko Mirke Vasiljević, jedini za koga je javnost znala, bio je sin našeg poznatog biznismena, u koga je glumica bila zaljubljena u srednjoj školi. Međutim, u to vreme ostavila ga je ne zbog sadašnjeg partnera Vujadina, već zbog svog kolege.

Pročitajte:Zadala svekru i svekrvi udarac- Mirka Vasiljević Vujadina navela da napusti dom i pređe kod njenih

 Bivši dečko Mirke Vasiljević bio je i Viktor Savić, sa kojim je, kako je za medije otkrio izvor bila u romansi, nakon koje se ubrzo vratila tadašnjem dečku.

- U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj aktuelnom dečku - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir", a glumica je odabrala da o svojim emotivnim izborima ipak neće govoriti.

Boško Karanović

 

 

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je za medije osvrnuvši se na svoje stare ljubavi, dok romansu sa kolegom nije komentarisala.

Ata Images

 

 

 

Ovo nije prvi put da je Viktoru Saviću bilo srce slomljeno, Mnogo je voleo i manekenku Aleksandru Čović koju je upoznao početkom jula 2009. u Budvi.

Nakon nekog vremena krenule su priče da je ona bila u paralelnoj vezi sa sinom pokojnog muzičara Marinka Rokvića, Markom Rokvićem.

Naime, prema pričama poteklih iz gradskih kuloara manekenka i muzičar zabavljali su se oko godinu dana, a svoju vezu nazivali su slobodnom, što Viktor nije znao.

Komentari (0)

Loading