Celebrity News

Zadala svekru i svekrvi udarac: Mirka Vasiljević Vujadina navela da napusti dom i pređe kod njenih

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić doneli odluku o zajedničkom životu

Zadala svekru i svekrvi udarac: Mirka Vasiljević Vujadina navela da napusti dom i pređe kod njenih

Instagram

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić doneli su odluku o zajedničkom životu, već kada je njihova veza postala ozbiljna.  Naime, umesto porodičnog doma Savića, njih dvoje odabrali su da žive u porodičnoj kući Mirkine porodice, o čemu je sada po prvi put govorila je glumica:

- Dobar deo Vujadinovog i mog zajedničkog života, živeli smo kod mojih, u velikoj porodičnoj kući. To je onako baš uživanje bilo, veliko dvorište, kuća, trpezarijski sto. Doduše, mi smo sada u našoj manjoj porodici brzo popunili da isto bude veliki trpezarijski sto - rekla je i dodala:

Pročitajte: Ova žena vam je rodila četvoro unučadi: Porodični prijatelj otkriva kako se Dule Savić ponaša prema Mirki Vasiljević kad niko ne gleda

- I dan danas, eto Vujadin kad god bi bio u Beogradu, bili bismo tu, ako bi on bio u inostranstvu ja sam bila tu sa decom. Sada smo se odvojili, kako živimo u Beogradu, jer su deca porasla i traže neki svoj prostor - glumica je ipak, Snežani Dakić u emisiji "Male stvari" otkrila da su tradiciju odlaska u njenu porodičnu kuću zadržali.

Boško Karanović

 

- Jednom nedeljno, to se zna, idemo u moju porodičnu kuću. Ako to ne može da bude nedelja, onda neki drugi dan, ali jednom nedeljno obavezno idemo, bar na sat vremena.

Iako Mirka nikada nije krila da su podjednako bliski i sa Vujadinovom porodicom, sa kojom takođe provode dosta vremena, mnogi se pitaju da li je odluka koju su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić doneli smetala njegovim roditeljima.

Pročitajte: Vujadine, ja više NE MOGU... Potresno saopštenje Mirke Vasiljević šokiralo prijatelje, svi joj šalju podršku posle njegovog postupka

Međutim, poznato je i da su Mirkina i Vujadinova porodica bile u prijateljskim odnosima i pre nego što je došlo do njihove ljubavne priče, te su Mirka i Vujadin od početka imali podršku Duleta i Marine.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading