Celebrity News

Jovana i Bogdan posle duže vremena u javnosti: Sada su svi videli kako se Hrvat ponaša prema nežnoj Srpkinji (FOTO)

Veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana lagano ulazi u šestu godinu

Jovana i Bogdan posle duže vremena u javnosti: Sada su svi videli kako se Hrvat ponaša prema nežnoj Srpkinji (FOTO)

Boško Karanović

Veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana intrigira javnost još od prvog pojavljivanja zaljubljenog para na crvenom tepihu u Beogradu.

Pročitajte: Jovana Stojiljković jasna "Treba malo da odahnemo"- Goran Bogdan se nije nadao da će sve otkriti tako javno (FOTO)

Ruku podruku, oboje vrlo elegantni, sa osmehom od jednog do drugog uva, glumac i glumica potvrdili su ono što su svi već neko vreme pretpostavljali, da se ludo vole i tako zaljubljeni i nasmejani prkosili su fotoreporterima.

Boško Karanović

 

Kolege novinari želeli su da lepoj Srpkinji i zgodnom Hrvatu postave sijaset pitanja, nažalost, odgovora nije bilo ni tada, ni narednih pet godina.

Veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana za glumački par je svetinja.

Ata Images

 

Retko o njoj govore čak i sa bližnjima, a sve s namerom da se informacije ne prošire i ne dođu do javnosti.

To da su otpočeli zajednički život na dve adrese, malo u Beogradu, malo u Zagrebu, da su jedno drugo predstavili roditeljima, te da uskoro planiraju i venčanje, samo su nasumične pretpostavke medija, a vreme će pokazati šta će se od navedenog obistiniti.

Ata Images

 

U kom pravcu romansa glumačkog para ide najbolje svedoče njihova zajednička pojavljivanja na gradskim događajima, gde se jasno kao dan vidi da se ni posle pet godina nisu ugasili leptirići u stomaku.

Pročitajte: Sa njim je trebalo da ode do oltara! Ovaj prezgodni sportista je bio velika ljubav Jovane Stojiljković - Da li je bolji frajer od Gorana?

Pre neko veče, posle duže vremena, zajedno su prisustvovali gradskom slavlju, gde se videlo da uživaju u druženju s prijateljima, ali ipak više kada su upućeni jedno na drugo.

Ata Images

 

Poljupci, pogledi, dodiri najbojli su dokaz da im se u bliskoj budućnosti smeše divne stvari, možda čak venčanje i proširenje porodice.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading