Celebrity News

Ovo nema ni u najlepšim novogodišnjim reklamama: Nataša Bekvalac stručnjake angažovala za kićenje doma - Katja i Hana su presrećne (FOTO)

Dom Nataše Bekvalac predivno je okićen

Ovo nema ni u najlepšim novogodišnjim reklamama: Nataša Bekvalac stručnjake angažovala za kićenje doma - Katja i Hana su presrećne (FOTO)

Ana Bogdanov

Dom Nataše Bekvalac u Beogradu renoviran je od poda do plafona protekle godine, čime se lepa Novosađanka pohvalila putem Instagrama.

Pročitajte: Katja Lazukić napisala pismo Deda-Mrazu! Poželela samo jedno, majka Nataša ne može da zaustavi suze - Moja devojčica je...

Predstavila je tada pevačica široj javnosti arhitekte i dizajnere enterijera sa kojima je sarađivala, a još tada je istakla da su sve njene snove oni preneli u stvarnost.

Instagram screenshot

 

Bež boja imperativ je u stanu pop zvezde koja je imajući to u vidu a u susret novogodišnjim praznicima dnevni boravak okitila bež-zlatnim ukrasima.

Dragan Klem

 

Zapravo, ako se malo bolje pogleda Natašina jelka i nema klasične ukrase, više je reč o bež-zlatnim lampicama i svtlucavim trakicama koje su nežno spuštene po devetu.

Pročitajte: Hana Ikodinović javno odbrusila Nataši Bekvalac - Ove reči bi svaku majku zabolele (FOTO)

Ispod jelke u domu Nataše Bekvalav su bele kutije sa zlatnim trakicama, a u njima veruje se pokloni za pevačicine naslednice Hanu i Katju.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading