Celebrity News

Nova beba - novi krevetac: Veljko i Bogdana se pohvalili dečjom sobicom - Sve je toliko slatko, ovakve jastuke još niste videli

Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića kroz nekoliko meseci postaće bogatiji za još jednog člana

Nova beba - novi krevetac: Veljko i Bogdana se pohvalili dečjom sobicom - Sve je toliko slatko, ovakve jastuke još niste videli

M.M. / ATA Images

Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića odiše posebnom dečjom energijom.

Pročitajte: Veljko Ražnatović čeka treće dete - Cecin sin otkrio pol bebe - Bogdana, kraljice života moga

Od dolaska malog Krstana na svet sve se u kući mladog bračnog para promenilo, a čini se da je i njihov prvenac morao da se prilagodi korekcijama.

Ata Images

 

S obzirom na činjenicu da se stariji brat Željko saživeo sa tom ulogom iako mu u početku nije bilo nimalo prijatno da sa bratom deli pažnju, igračke, sobicu, čak i krevetac.

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji Cecinog naslednika na Instagramu braća za sada dele jedan  Željkov krevet. Na jednom jastuku čak je izvezeno njegovo ime, a sve je u plavo-sivim nijansama.

Boško Karanović

 

Izgleda da Veljko i Bogdana, uprkos velikom imetku, nisu želeli da daju novac za dva kreveca kada se znalo da će ga Željko kroz nekoliko meseci prerasti, te će u potpunosti pripasti Krstanu.

Da li će mladi par ostati pri svojoj odluci i sada kada je nova beba na putu ostaje da se vidi. Ono što je izvesno je da o svakom detalju vode računa, i da su vrlo razumni roditelji, što se za bake i deke koji unucima ispunjavaju sve želje ne bi reklo.

Instagram

 

Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića ispunjen je najboljim skupocenim igračkama, što govori u prilog tome da bake i deka ne štede.

Pročitajte: Strašan preokret u porodici Ražnatović! U susret četvrtoj godišnjici braka Veljko otkrio Bogdanino pravo lice, ne veruje svojim očima (FOTO)

Od zvečki, preko automobila, do plišanih medveda, svega ima, a tu su i praktični dodaci koji ponosnoj mami porodilji olakšavaju brigu o deci.

Instagram

 

Cecin naslednik i njegova izabranica za sada sve zajedno rade, pomažu i bake i deke, a ne kriju da imaju i stručnu pomoć. 

Komentari (0)

Loading