Celebrity News

Jelka do plafona, ukrasi unikatni, samo još irvasi nedostaju: Zavirite u praznično dekorisan dom Slađe Alegro, oduševićete se (FOTO)

Dom Slađe Alegro dekorisan je u duhu praznika

Jelka do plafona, ukrasi unikatni, samo još irvasi nedostaju: Zavirite u praznično dekorisan dom Slađe Alegro, oduševićete se (FOTO)

Boško Karanović

Dom Slađe Alegro je u Obrenovcu.

Uprkos pozamašnim honorarima koje vikendom dobija za nastupe i biznisu njenog supruga Zorana Dragaša pevačica je odavno donela odluku da porodično gnezdo svije tamo je je odrasla.

Pročitajte: Kupaći Mile Dragaš odmah ćete poželeti za vaše princeze! Zbog ovog stajlinga ćerka Slađe Alegro postala je zvezda Instagrama(FOTO)

 

Ne krije da joj to prija iz mnogo razloga, ali kada je pitate da vam navede makar jedan reći će da voli što su joj majka i sestra u blizini, jer su bliske i imaju prekrasan odnos.

Boško Karanović

 

Kada ustreba Slađa i njen suprug automobilom su za svega 20 minuta su u samom centru srpske prestonice što je takođe veliki plus.

Nekretninu u Obrenovcu još po udaji savršeno je uredila sama, a po rođenju ćerkice potražila je pomoć dekoratera kako bi njenu sobicu spremila.

Instagram

 

Milin kutak besprekoran je, svaki detalj na svom je mestu i sa smislom vrlo praktičan a opet presladak i u skladu sa uzrastom devojčice.

Uslugama dekoratera po svoj prilici estradna umetnica poslužila se i ove godine tokom novogodišnjeg dekorisanja.

Pročitajte: Porodica je od juče još bogatija... Čestitke se nižu ispod prelepe fotografije kojom je Slađa Alegro potvrdila PREDIVNE VESTI (FOTO)

Dom Slađe Alegro kao iz bajke je a u središtu je velika jelka gotovo do plafona crvenim ukrasima okićena.

Instagram

 

Pevačica je lepotu fotografisala a u kadar joj je upala i ćerkica koja se u ovo doba godine najviše raduje Deda Mrazu i poklonima, a sigurno bi volela da dobije brata ili sestru.

 

Komentari (0)

Loading