Celebrity News

Rada Đurić zbog ćerke podnela veliku žrtvu: Retko priča o tome, a Vera je otišla jako mlada (FOTO)

Ćerka Rade Đurić uspela je da ode iz zemlje i skroji život iz bajke u Njujorku

Rada Đurić zbog ćerke podnela veliku žrtvu: Retko priča o tome, a Vera je otišla jako mlada (FOTO)

Printscreeninstagram

Ćerka Rade Đurić pre više od deset godina odselila se zbog studija u Ameriku, tamo se u međuvremenu zaposlila pa udala i skrojila porodicu zbog čega novinarka i voditeljka emisije “Da sam ja neko” ne skida osmeh sa lica.

Pročitajte: RAZVOD Rade Đurić : Evo ko je misteriozni muž Goran, njena ljubav iz detinjstva i zašto je POSLE SVEGA odlučila da ga OSTAVI

Ne krije Rada, međutim, da se i suze na njenom licu povremeno jave a sve zbog nostalgije koja neprestano navire jer, kako tvrdi, više vremena provela je bez Vere nego sa njom. 

Luka Šarac

 

- Vera ima 28 godina, u Njujorku je više od deset, to je zaista dugo. U tom gradu je završila fakultet i udala se. Veliki deo života provela je tamo, i veliki deo mog života protekao je bez nje, što je mnogo gore kad gledam onako sebično, roditeljski. Međutim, kad nju posmatram, onda pomislim da je tako bolje, jer kada je detetu dobro onda je dobro i roditelju - rekla je u jednom od svojih retkih intervjua Rada pa otkrila može li majka da se navikne na činjenicu da nije kraj dece i da ne gleda svakodnevno unuke kako rastu.

Mirko Tabašević

 

- Navikla sam se, jer je između dolazaka i odlazaka čista ljubav, bezrezervno razumevanje. Da se nisu desile takve okolnosti, možda to ne bih otkrila ni kod sebe ni kod Vere. Reč je o čistom upoznavanju sopstvene dece, pa i sebe kroz njih.

Pročitajte:"ČEKAM JE DA SE VRATI…" Ispovest Rade Đurić o ćerkinom odlasku i mirenju sa sudbinom

Na pitanje po čemu su sin i ćerka Rade Đurić toliko posebni i na šta je ona ponosna kada su oboje u pitanju novinarka je kazala.

Luka Šarac

 

- Ako uopšte mogu da pričam o tome da li sam ja nešto uspela kod svoje dece, a misim da jesam, je to što moja deca nepogrešivo prave razliku između dobrog i zlog - zaključila je.

 

Komentari (0)

Loading