Celebrity News

TO što mi je uradila, dosta sam ćutao! Svetozar Cvetković konačno priznao zašto je pukao brak sa Jelenom Đokić

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić važili su za skladan par

TO što mi je uradila, dosta sam ćutao! Svetozar Cvetković konačno priznao zašto je pukao brak sa Jelenom Đokić

Jakov Simović

Glumci Svetozar Cvetković i Jelena Đokić važili su za jedan od najskladnijih poznatih parova, o njihovom braku kao i krahu istog i dalje ne prestaje da se priča. Upoznali su se 2000. godine, a venčali se šest godina kasnije i uprkos razlici od 20 godina, njihova ljubav odolevala je svim izazovima i opstajala sve do prošle godine kada su konačno stavili tačku na brak iz kojeg su dobili sina Luku i naslednicu Klaru.

Pročitajte: Svega mi je PREKO GLAVE i LAŽI i SPOTICANJA - Svetozar Cvetković odlučio da se obračuna sa bivšom suprugom

Vladimir Šporčić

 

Odnos koji nakon razvoda neguju Svetozar Cvetković i Jelena Đokić često je tema u medijima i veruje se da su prvenstveno zbog dece ostali na prijateljskoj relaciji, a kako je na slobodnije uloge svoje, sada bivše žene, tačnije njene izazovne scene u seriji "Crna svadba" gledao dok je sa njom bio u braku, ispričao je glumac svojevremeno u intervjuu za "Blic":

- Pa bila je neka srećna okolnost da ja nisam bio tu kada se serija emitovala. Gledao sam kasnije pa nismo toliko pričali o tome. To je nešto što je ove godine, i po oficijelnim analizama pretraživača Gugla, nešto za šta su se ljudi najviše interesovali. Nešto što je postiglo najveću pažnju kod nas. Imao sam sreću jer sam radio debitantski film Nemanje Ćipranića, da taj njegov scenario prvi pročitam i da ga odnesem na mesto odakle sam pretpostavio bi ta serija mogla da krene. To se tako ispostavilo. Zadovoljan sam kad sam pogledao kako je sve to ispalo - rekao je glumac koji se nedavno u podkastu "Agelast" dotakao intimne scene koju je snimao sa 20 godina starijom koleginicom, te otkrio da će je pamtiti po nezgodi koja mu se desila nakon iste:

Pročitajte: TUGA! Svetozar Cvetković otvorio dušu, SIN i ĆERKE ne žele da komuniciraju sa njim, ovo su detalji (VIDEO)

Ata Images

 

- Kako god da okrenemo, ja ležim go među njenim nogama. Kaže, snimamo. Kadar stave, klapu. "Čekajte, stanite!", kaže Makavejev, oni sklone klapu, on dođe i šapne mi nešto na uvo. Od tog momenta nisam znao kako se zovem. Šapnuo mi je, ako ti da ti je opali. Ona me pita šta ti je rekao, ja joj kažem nešto mnogo lepo o tebi. I mi sanimimo tu scenu. Dok smo snimali tu scenu, ja odjednom osetim, jedan čudan osećaj u glavi. Kao kad progutaš nešto, pa ti zastane u grlu. Tako mi je zastalo usred glave. Završimo snimanje. Ja dođem kod Bojane i kažem joj da mi se nešto desilo. Kad protresem glavu, nešto mi je zvonilo. Pogledaju me i kažu upao ti je kukuruz u uvo - ispričao je Svetozar Cvetković.

Komentari (1)

Loading
Teab

19:45 10.03.2023

Vi starci zelite dosta mladje da zenite a ne razmisljate kakve posledice vam pristizu. Ti mator ona u punoj snazi shvati da joj treba mladji a ti stani pa placi pa kazes o sudbino prvu mi vrati.