Celebrity News

Tuga: Miroslav Ilić konačno otkrio kako se Gordana ponašala kad je saznala za njegovo vanbračno dete

Afera Miroslava Ilića uzdrmala je region, a i nakon svršetka suđenja o pevačevoj preljubi se priča

Tuga: Miroslav Ilić konačno otkrio kako se Gordana ponašala kad je saznala za njegovo vanbračno dete

Čini se da ništa toliko pažnje šire javnosti i medija nije privuklo kao što je afera Miroslava Ilića. Pevač, kojeg mnogi znaju po nadimku Slavuj iz Mrčajevaca u mladosti je suprugu Gordanu prevario sa izvesnom Mirjanom Antonović, koja mu je čak i sina rodila.

Pročitajte: Ljutnja je predugo trajala: Vanbračni sin Miroslava Ilića konačno POZVAO OCA! Ovo su detalji potresnog razgovora

ATA IMAGES, Dragan Kadičć/Story arhiva

 

Ništa od toga ne bi se doznalo da ljubavnica slavnog muzičara nije odlučila da traži oca svome jedincu i to preko suda. Ona i njen naslednik godinama su se povlačili po hodnicima suda, od Miroslava je čak tražen i DNK što je on odbio da da, ipak na kraju epiloga bila je pobeda Antonovićeve. Devin je sin estradnog umetnika, sud je potvrdio a ta informacija dospela je do svih domova širom Balkana, pa i u svetu.

Pročitajte: ZAKAZANA I DRUGA ARENA! MIROSLAV ILIĆ PEVA I 11. DECEMBRA!

Privatna Arhiva

 

Sa pomenutom informacijom suočila se i supruga popularnog pevača narodne muzike Gordana Ilić, za koju se veruje da je davno pre odluke suda shvatila da se afera Miroslava Ilića zaista dogodila, ipak odlučila je da na to zažmuri. O razlozima njenih postupaka nije se mnogo znalo, postojale su razne spekulacije koje se tiču podele zajedničke imovine i slično, međutim tek nedavno sam muzičar je otkrio prave detalje odnosa sa suprugom nakon svega.

Pročitajte. Mira Antonović se oglasila i priznala: SVE o Devinu je bila LAŽ!

Gloria

 

Naime, u intervjuu povodom 50 godina karijere objavljenom na Prvoj TV Miroslav je otvorio dušu. Na pitanje voditeljke Marije Kilibarde kako mu je pošlo za rukom da tolike godine, uprkos svemu ostane u braku rekao je:

- Ljubav, velika ljubav, je najvažnija stavka u braku. Ona je pokretač svega.

Pročitajte: KARMA je čudo! Zakoniti sin Miroslava Ilića poznat po problematičnom ponašanju i okršajima sa policijom, ovo je Marko FOTO

Privatna Arhiva

 

Ovom kratkom rečenicom Ilić je odgovorio svima onima koji su se godinama pitali šta je to zbog čega je Gordana odlučila da sve zaboravi, a zatim dodao da je supruga njegov najveći oslonac i osoba kojoj duguje sve što je u životu stekao.

Komentari (4)

Loading
Veljko

20:38 09.12.2022

Miroslav ima jako dobru i kulturnu zenu. Ženu koja je prešla preko svega da bi sačuvala brak. Danas to ni jedna nebi uradila. Jedva bi dočekala da se razvede pa da krene u akciju.

Nadica

10:58 10.12.2022

Odvratna porodica,odvratan čovek ovaj Ilić , problematični, gladni novca, ova žena je zlo,a tek sin marko, svi su jedno veliko fuuujjjj

Nina

13:14 10.12.2022

Da.Ljubav.A imao godinama ljubavnicu!Gadite mi se Miroslave,jer lazete Miroslave!

Jovan

00:02 11.12.2022

Kako ga nije sramota da ne priznaje svoje dete, laže ovu ženu Gordanu 40-50 godina, sve njegove kolege kažu da sa kojom nije spavao, samo što nije hteo, čak i sa koleginicama je imao odnose. Sad se pravi svetac. Da je čist ne bi se vukao po sudovima, već bi dao DNK da se utvrdi očinstvo, svaka čast pokojnim Šabani Šauliću i Marinko Rokviću, a ovom govnu od nečobeka treba da mise oduzme nacionalna penzija, on je bruka za Srpsku naciju.