Celebrity News

Posle odlaska Marine i Laće još jedan stravičan gubitak: Tragedije obeležile Futin život

Aleksandar Radulović Futa - tagedija ga nije zaobišla

Posle odlaska Marine i Laće još jedan stravičan gubitak: Tragedije obeležile Futin život

ATA Images

Aleksandar Radulović Futa - tragedija koja ga je zadesila na današnji dan, pre tačno godinu dana, bila je poslednja u nizu velikih porodičnih gubitaka, kada je posle sina prvenca i Marine, izgubio i drugog sina Laću.

Hitna pomoć u Izraelu u ranim jutarnjim časovima, 13. decembra 2022. godine, pronašla je na ulici u besvesnom stanju Milana Radulovića Laću, a ubrzo zatim na putu do bolnice proglašen je mrtvim. Vest o smrti sina Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute u domaćim medijima pojavila se nedelju dana kasnije, a do tada Laća se vodio kao nestala osoba.

Luka Šarac

 

Aleksandar Radulović Futa još se oporavlja od porodičnih tragedija koje su ga zadesile za kratko vreme. Prvi sin Marine i Fute Miloš preminuo je 2008, u septembru 2021. godine ostao je bez svoje najveće ljubavi, supruge Marine, a godinu i tri meseca kasnije izgubio je i drugog sina.

Ipak, gubicima i životnim udarcima nije došao kraj. Kako je za medije otkrio, u međuvremenu je ostao i bez oca.

Pročitajte: Potresne scene na Novom groblju! Neutešni Futa poslednji put se oprašta od sina Laće - Suze same idu (FOTO)

- Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu preminuo je i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na drugi način i da krenem normalno da živim. To još traje. Sutra ćemo posetiti njegov grob, a sveštenik će održati i godišnji parastos - potresnim rečima započeo je proslavljeni kompozitor za "Kurir", istakavši da ga u životu jedino održava rad na novim muzičkim projektima.

Arhiva Novosti

 

- Rad na muzici i moje angažovanje u filmu "Nedelja"  skreće mipažnju da ne vrtim razne filmove u glavi, što nije normalno. To je nešto kreativno, radim bilo šta drugo, samo da mi skrene pažnju sa normalnih dešavanja oko mene. Ne znam kako to drugačije da objasnim. Nešto drugo ne bih mogao da radim. Ali ovo je vezano za muziku, koja mi je iznad svega. Ona mi je pomogla od početka - priznaje on.

Komentari (0)

Loading