Celebrity News

Bravo, Mirka! Glumica održala važnu lekciju iz vaspitanja dece

Ćerke Mirke Vasiljević i Vujadina Savića danas su tema javnosti

Bravo, Mirka! Glumica održala važnu lekciju iz vaspitanja dece

Ata Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić roditelji su četvoro dece, sinova Mihajla i Andreja i ćerki Adrijane i Anike. Podjednaku ljubav za sve četvoro naslednika, kao i iste lekcije iz vaspitanja, roditelji im prenose svaki dan, a primer jedne od glavnih lekcija koje im roditelji daju pokazale su ćerke Mirke Vasiljević.

Naime, Mirka nije krila da je sa Anikom nekako bilo najlakše proći kroz prve dane odgoja, jer su ostala deca već bila upućena jedna na druge, te su joj u svemu dosta pomagali i olakšavali. Nedavno je u emisiji "Male stvari" Snežane Dakić otkrila šta je za nju najvažnija lekcija, koju prenosi deci:

Boško Karanović

 

- Učim ih ono što sam ja naučila od svoje porodice, da je porodica svetinja. Najvažnije je da smo svi zajedno, da budemo ruka koja treba da se pruži, da se neko podigne i zagrli. Da se primi i kaže izvini, da smo mi tim koji najbolje igra i tim koji uvek pobeđuje - rekla je i potom otkrila kako se njeni i Vujadinovi naslednici slažu.

Pročitajte: Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića izrasla u maminu kopiju! Pogledajte samo te oči, govore više od 1000 reči (FOTO)

- Oni kod kuće umeju da se posvađaju, umeju svašta da kažu i ja im to dozvoljavam, jer svako treba da ima svoje mišljenje. Dozvoljavam im da se posvađaju, ali im onda kažem, čim se bes spusti, to ti je uvek sestra, to ti je uvek brat i nastavljamo dalje svi zajedno. A kad izađu van kuće, ako neko pipne jednog, ovo drugo dvoje se odmah stvori, tu su odmah da brane i ne pitaju ko je u pravu ko nije.

Instagram

 

Zajedništvo i brižnost koje je glumica prenela svojoj deci vidljivi su i na poslednjoj porodičnoj fotografiji na kojoj su Adrijana i Anika, na kojoj se vidi kako starija ćerka Mirke Vasiljević s ljubavlju čuva i pazi dvogodišnju sestricu.

Ova vrsta pomoći i ljubavi majci posebno znači, ali izaziva i ponos, jer zna da je na pravom putu da jednog dana stoji iza zrelih, odraslih, porodičnih ljudi.

Komentari (0)

Loading