Celebrity News

Posle pakla sa bivšim konačno srećna: Ko je misteriozni muškarac za koga se udaje Slavica Ćukteraš (FOTO)

Dečko Slavice Ćukteraš spreman da je odvede pred oltar

Posle pakla sa bivšim konačno srećna: Ko je misteriozni muškarac za koga se udaje Slavica Ćukteraš (FOTO)

Ata Images

Nakon što je sa bivšim mužem Vladom Avramovim prošla veoma stresan period, prijavila ga za nasilje i borila se za svoj mir, pevačica Slavica Ćukteraš konačno je srećna. U njenom životu već neko vreme je di-džej Vladimir Aćić, a sada je prvi put javno progovorila o njihovoj vezi.

Dečko Slavice Ćukteraš već je sastavni deo njenog, kao i života njene ćerke Viktorije, a sada je pevačica otkrila i da li razmišlja o braku sa novim izabranikom:

 

 

– Vladimir i ja s mojim detetom već živimo zajedno. Mi smo zajednica. Šta znači taj papir? Ne znači ništa. Nije garancija nikakvog odnosa. Najbitnije je da smo se mi našli i da se poštujemo i lepo funkcionišemo zajedno, da je sve to lepo i to je nešto što je vrednije za mene od papira. A sada, ako me bude pitao, verovatno ću se udati – rekla je i otkrila kakvu svadbu priželjkuje:

Pročitajte: Venčanica kao haljina za plažu, bosonogi mladenci - Šokiraće vas jedina sačuvana fotografija sa tajnog venčanja Slavice Ćukteraš (FOTO)

– Nisam tip za velike svadbe. Više sam za intimniju varijantu – rekla je Slavica u emisiji „Blic dan”, dok je zahvaljujući voditeljskom paru, dečko Slavice Ćukteraš dobio instrukcije o idealnom vereničkom prstenu za svoju dragu.

– Neka bude kamen zelene boje – rekla je ona.

Komentari (0)

Loading