Celebrity News

Venčanica kao haljina za plažu, bosonogi mladenci: Šokiraće vas jedina sačuvana fotografija sa tajnog venčanja Slavice Ćukteraš (FOTO)

Fotografija sa venčanja Slavice Ćukteraš otkriva mnogo toga

Venčanica kao haljina za plažu, bosonogi mladenci: Šokiraće vas jedina sačuvana fotografija sa tajnog venčanja Slavice Ćukteraš (FOTO)

Iako je pevačica Slavica Ćukteraš još pre nekoliko godina na brak sa golmanom Vladimirom Avramovim stavila tačku, interesovanje javnosti o detaljima njihovog odnosa nakon razvoda ne jenjava, a putem društvenih mreža nedavno smo imali prilike da se uverimo da su bivši supružnici na izuzetno prijateljskoj relaciji, najpre zbog ćerke koju su iz velike ljubavi dobili. Činjenica da je pevačica zbog porodice u jednom momentu i karijeru stavila u drugi plan govori koliko je bila privržena supruga i majka, dok jedna od retkih fotografija sa venčanja Slavice Ćukteraš i Vlade jasno pokazuje velike emocije među njima.

Par je na ludi kamen stao 2016. godine na Maldivima. Intimno venčanje upriličeno je pred nekoliko svedoka, a kako su tada preneli mediji, upravo je fudbaler došao na ovu ideju, pa se poverio drugarima da je od Slavice sve krio do poslednjeg trenutka.

Pročitajte: Godine su ga pregazile! Bivši muž Slavice Ćukteraš propao posle razvoda, seda kosa i bore: Ovako danas izgleda Vlada Avramov (FOTO)

Instagram

 

- Vlada je ćutao jer je želeo da iznenadi Slavicu. Planove joj je otkrio tek kada su tamo stigli na odmor. Slavica je bila presrećna! Mladenci su bili obučeni u laganu svilenu odeću i nosili su vence egzotičnog cveća - ispričao je jedan Vladin prijatelj za "Kurir".

Oni su tada uživali desetak dana na egzotičnoj destinaciji, bili su smešteni u vili koja se nalazi u okviru jednog luksuznog hotela, gde inače boravi svetski džet-set, a budući da je sve organizovano u tajnosti, jedina fotografija sa venčanja Slavice Ćukteraš koja se pojavila na društvenim mrežama otkrila nam je da je sve bilo izuzetno romantično i koliko su mladenci bili zaljubljeni.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš ZAVIJENA U CRNO! Pevačica objavila srceparajuće vesti - Počivaj u miru, nikad više neću biti OK (FOTO)

Instagram

 

Iste godine oni su se ostvarili u ulozi roditelja, dobili su ćerkicu Viktoriju, uživali u svojoj ljubavi i putovali po svetu zbog Vladinih inostranih angažmana, međutim do "nepremostivih razlika" došlo je 2019. godine kada su i odlučili da se raziđu. 

- Emocije su nestale, najbitnije da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne oseća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina - ispričala je svojevremeno na ovu temu pevačica.

Komentari (0)

Loading