Celebrity News

Ćerka Slavice Ćukteraš je preslatka plavušica: Pevačica konačno pokazala naslednicu, nju je dobila u braku sa Vladom Avramovim (FOTO)

Ćerka Slavice Ćukteraš napunila je šest godina

Ćerka Slavice Ćukteraš je preslatka plavušica: Pevačica konačno pokazala naslednicu, nju je dobila u braku sa Vladom Avramovim (FOTO)

Nakon što je pre šest godina postala majka preslatke devojčice, Slavica Ćukteraš donela je čvrstu odluku da mezimicu što je duže moguće skrije od javnosti. Nije želela pevačica da se njena naslednica bespotrebno provlači po štampi i portalima stoga je njenu intimu vešto svih ovih godina skrivala. Na pitanja kako izgleda ćerka Slavice Ćukteraš, Viktorija liči li na majku ili oca, golmana Vladu Avramova javnost je ostala uskraćena, sve donedavno kada je estradna umetnica napravila izuzetak.

Pročitajte: Porodična drama Slavice Ćukteraš: Brata dovela u životnu opasnost, ovo zauvek menja njihov odnos (FOTO)

Instagram

 

Presrećna zbog ćerkinog rođendana, Slavica je uradila par fotografija i podelila sa pratiocima na "Instagramu" koliko je njena naslednica porasla. Na osnovu tih par kadrova moglo se zaključiti i da je atraktivna Šapčanka slavlje za jedinicu napravila u igraonici, gde je ona ugostila sve svoje drugare iz vrtića, a dekoracija na torti otkrila je koji su slavljeničini afiniteti.

Pročitajte:Nakon RAZVODA Slavica Ćukteraš se uselila u OVU LUKSUZNU NEKRETNINU! Jedan detalj iz spavaće sobe će vas oduševiti (FOTO)

Instagram

 

Ovaj potez pevačice mnoge je naveo da joj udele kompliment i prokomentarišu da je divna, požrtvovana majka, spremna na sve za svoju princezu, što nije daleko od istine. Sa Viktorijinim ocem, a zarad njenog zdravog odrastanja ostala je nakon razvoda u dobrim odnosima, te je zajedničkim snagama odgajaju. Ćerka Slavice Ćukteraš srećna je devojčica, koja uživa u ljubavi oba roditelja.

Pročitajte: Sede se više ne mogu sakriti: Ovako danas izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš, fudbaler sa kojim ima ćerku Viktoriju (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading