Celebrity News

Snaja Suzane Jovanović blista od sreće: Razlog je slika, a na njoj... DEVOJČICA JE - Ovo je najradosniji dan za porodicu (FOTO)

Snaja Suzane Jovanović prelepu sliku podelila sa instagramerima

Snaja Suzane Jovanović blista od sreće: Razlog je slika, a na njoj... DEVOJČICA JE - Ovo je najradosniji dan za porodicu (FOTO)

Snaja Suzane Jovanović pre gotovo dve godine i zvanično je postala deo porodice estradne umetnice i njenog supruga, nekadašnjeg vlasnika i direktora Granda Saše Popovića.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama - Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Udaja za Suzaninog sina Tijani, diplomiranoj ekonomistkinji koja radi kao šminkerka, donela je dosta privilegija, koje ona tek povremeno koristi najpre što se tiče posla.

screenshot

 

Snaja Suzane Jovanović, poput supruga Danijela, zaposlena je u najvećoj muzičkoj kući na Balkanau upravo kao šminkerka, što joj omogućava prisan odnos s brojnim zvezdama, da se s njima fotografiše, ali i prisustvuje nekim sudbonosnim susretima i događanjima koje ljudi kraj malih ekrana ne mogu da vide.

Malo je reći da Tijana obožava svoj posao, ni najmanje ne žali što nema zvanje koje priliči njenom prvobitnoj diplomi, naprotiv svakodnevno je sve bolja u svom poslu.

Boško Karanović

 

Odlazi na skupocene kurseve kod nas i u inostranstvu, u čemu je supug podržava, što kasnije doprinosi njenom odličnom radu te pevačice i glumice obožavaju da rade sa njom.

Osim što voli sve što ima veze sa bojama, četkicama, karminima, maskarama, snaja Suzane Jovanović ne krije da uživa u društvu mališana.

Petar Đorđević

 

Nedavno je na svom Instagramu objavila fotografiju sa devojčicom a njen izraz lica kao i izraz lica princeze najbolje je posvedočio kolika je ljubav u pitanju.

Tijana i Danijel još se nisu odlučili za roditeljstvo, kroz par godina i to će se zasigurno dogoditi, za sada su fokusirani na karijere, na putovanja, na građenje lepog odnosa sa članovima porodice što je Suzani i Saši posebno drago.

Pročitajte: Oženio se pa opustio! Sin Suzane Jovanović ne liči više na sebe: Svi u porodici brinu za Danijela, supruga ga odala (FOTO)

Nedeljom se okupljaju u njihovom domu na Bežanijskoj kosi, a sestra Aleksandra inače vrlo bliska sa Suzaninim sinom iz prvog braka, jedva čeka da joj brat i snaja dođu te i on njih često posećuje u njihovom novom domu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading