Celebrity News

Oženio se pa opustio! Sin Suzane Jovanović ne liči više na sebe: Svi u porodici brinu za Danijela, supruga ga odala (FOTO)

Sin Suzane Jovanović nije više onaj isti mladić

Oženio se pa opustio! Sin Suzane Jovanović ne liči više na sebe: Svi u porodici brinu za Danijela, supruga ga odala (FOTO)

Pre nego što se oženio sin Suzane Jovanović važio je za najzgodnijeg u Grandu. Zaposlene su se otimale oko njega, a njegovo znanje iz produkcije posebno je značilo napretku kompanije.

Dugo Danijel nije mogao da se skrasi, a kada se pročulo da je sreću pronašao kraj šminkerke Tijane, sreći njegovih roditelja nije bilo kraja.

Pročitajte: Povratak stare ljubavi izazvao HAOS- Veliki potres u domu Saše Popovića i Suzane Jovanović, 30 godina pada u vodu

Prošle godine sin Suzane Jovanović svojom izabranicom se i oženio. Velikom slavlju prisustvovale su brojne zvanice, prijatelji i članovi porodice, a ubrzo potom tek venčani par zaputio se na medeni mesec, odakle je lepa Tijana, inače diplomirani ekonomista, rado delila fotografije sa pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

Od medenog meseca prošlo je dosta vremena, u međuvremenu slika naslednika Suzane i Saše po mrežama nije bilo, te niko nije mogao ni da pretpostavi koliko ga je život u braku promenio.

Danijel više ne liči na sebe. Ugojio se, pustio bradu, te su mnogi kada su ugledali Tijaninu fotografiju sa njim pomislili da je drugi mladić u pitanju.

Pročitajte: Sada jedan od najmoćnijih na javnoj sceni, a tada mladi maturant- Njegovo ime sada znaju svi, a da li ga prepoznajete na ovoj fotografiji?

Šta se to mladom producentu dogodilo, da li je korigovani izgled posledica problema sa zdravljem ili pak bračnog ušuškanog života svi se pitaju, dok su i komentari na kontno njegove nove kilaže i frizure takođe podeljeni.

instagram/privatna arhiva

 

Nekome se to dopada, nekome pak ne, ali svi se slažu da su Danijel i Tijana i dalje divan par, te se jednako kao i Suzana i Saša uskoro nadaju lepim vestima.

instagram/privatna arhiva

 

Prinova bi donela novu energiju u dom mladog bračnog para, koji po svemu sudeći uživa u svom skladnom odnosu.

 

 

Komentari (0)

Loading