Celebrity News

Rajko Šerifović nije još ni video unuka, a već mu poručio ovo: Verica se brže-bolje oglasila

Marija Šerifović postala majka - bruje tabloidi

Rajko Šerifović nije još ni video unuka, a već mu poručio ovo: Verica se brže-bolje oglasila

Ata Images

Da je Marija Šerifović postala majka, to sada ceo svet zna.

Pročitajte: Isplivali svi detalji o trudnoći u Americi- Ovo je još samo Marijina Verica znala (FOTO)

Talentovana pevačica, naša poslednja pobednica na Evrosongu, najradosniju vest podelila je prvo sa prijateljima, ocem Rajkom, a potom i instagramerima kojima je poručila da je ljubav došla, kako je i naziv njenog novog albuma.

Instagram

 

- Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - napisala je Marija ispod fotografija na kojoj se vidi ručica njenog mezimca kojeg je po svoj prilici dobila putem surogatstva u Americi

Pevačica je u SAD odletela još pre nekoliko nedelja, sa njom je pošla i majka Verica, te su obe prisustvovale rođenju malenog Marija kojem se po svoj prilici obradovao i ponosni deda.

Edvin Kalić, Instagram

 

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je Rajko za Blic, a odmah za njim oglasila se i njegova bivša supruga.

Pročitajte: Javnost je iznenađena, ali mi znamo šta se dešava- Oglasila se najbolja prijateljica Marije Šerifović

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading