Celebrity News

Jedina fotografija ćerke Nenada Jezdića: Vasilija je isti otac, sličnost je neverovatna

Ćerka Nenada Jezdića, Vasilija, studira glumu

Jedina fotografija ćerke Nenada Jezdića: Vasilija je isti otac, sličnost je neverovatna

ATA images

Ćerka Nenada Jezdića, jedna od tri, pošla je očevim stopama u šta je šira javnost blagovremeno upućena.

Pročitajte: Ili tako ili nikako! Nenad Jezdić dao otvoreni ultimatum supruzi, ovo su detalji (FOTO)

Vasilija Jezdić donela je odluku da bude glumica, a uprkos negodovanju popularnog oca, svesnog sa kakvim izazovima se dramske umetnice u Srbiji suočavaju, čvrsto je stala iza svog odabira i čak uspela da samostalno, bez protekcije i urgiranja, upiše Fakultet dramskih umetnosti. 

Instagram

 

Ćerka Nenada Jezdića ove godine upisala je studije glume, a u to ime fotografisala se sa klasićima, što je dospelo na društvene mreže.

Boško Karanović, Instagram

 

 

Ovo je prvi put da se Vasilijin lik našao u javnosti. Jezdić kao zmija noge skriva svoju intimu, nikada se za medije nije fotografisao sa porodicom niti dozvolio da neko od novinara toliko duboko zadre u njegovu privatnost.

Uistinu, kada je odlučio da se bavi poljoprivredom na svom imanju, gostio je nekoliko ekipa, ali ni tada nije dozvolio da se pričao njegovoj supruzi Sari, ćerkama i sinu nasledniku.

Instagram

 

 Jezda nije smatrao da je to važno za njegov odnos prema poslu, niti da će to doprineti njegovoj karijeri, i bio je u pravu, na njegovu žalost Vasilija je sama odabrala da bude izložena.

Pročitajte: Ljubomora je presudila - Nenad Jezdić saopštio vesti o svom braku, svi su mislili da će trajati večno

Jedina fotografija glumčeve mezimice najbolje svedoči onome u šta su svi sumnjali, a to je da Jezdini mezimci likom dosta podsećaju na njega.

 

 

Komentari (0)

Loading