Celebrity News

Sin i ćerke Nenada Jezdića konačno u javnosti: Oni su njegovo najveće blago, pogledajte tu sreću

Autor: | 10/03/2023

Supruga Nenada Jezdića podarila mu je četvoro dece

Sin i ćerke Nenada Jezdića konačno u javnosti: Oni su njegovo najveće blago, pogledajte tu sreću

Foto: Jakov Simović

Jedan od najuspešnijih naših glumaca oduvek se trudi da svoju karijeru gradi isključivo talentom, čuvajući intimu, bračni život i porodicu daleko od očiju javnosti, te nećemo pogrešiti ako kažemo da je supruga Nenada Jezdića, Sara prava misterija za javnost, a njenu fotografiju je prosto nemoguće pronaći na internetu. 

Iako su u braku više od dve i po decenije, Sara se sa glumcem nikada nije pojavla ni na jednom javnom događajuje, izabrala je da svoju privatnost sačuva od znatiželjnih medija, u čemu i te kako uspeva i uživa u mirnom i povučenom životu posvećenom porodici i odgajanju dece.

Pročitajte: Ljubomora je presudila - Nenad Jezdić saopštio vesti o svom braku, svi su mislili da će trajati večno

ATA images

 

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - pojasnio je jednom prilikom Nenad odluku supruge da se ne eksponira.

Supruga Nenada Jezdića i slavni glumac u brak su stupili rano, te su se tako veoma mladi ostvarili kao roditelji četvoro dece, tri ćerke i sina i uprkos očevoj slavi, najmlađi Jezdići žive daleko od svetlosti refletkora, pa se njihove slike takođe nikada nisu našle u medijima. Ipak, oni koji su imali prilike da ih vide na porodičnim okupljanjima i proslavama tvrde da su Jezdići prava slika dive porodice, a da su deca divno vaspitana i najveći ponos svojih roditelja.

Pročitajte: Niko je nikada nije video - Ovo je žena Nenada Jezdića, jedna od NAJČUVANIJIH supruga javnih ličnosti

Instagram

 

- Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg - priznao je glumac da početak bračnog života nimalo nije bio lak.

Nenad i Sara su se venčali 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu, intimnoj ceremoniji prisustvovalo je nekoliko bliskih prijatelja, kao i članova porodice, a supružnici ni tada nisu želeli da se o njima piše i priča u medijima.

 Pročitajte: Žena Nenada Jezdića DO DANAS nije uslikana - Kada su se venčali delili su samo jednu viljušku, evo kako SADA UŽIVAJU

Ata Images

 

- Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano“ - rekao je Nenad svojevremeno koji je neosporno uzoran suprug, otac i pravi porodični čovek.

Inače, ono što je takođe u javnosti manje poznato jeste da je Sarin rođeni brat proslavljeni rukometaš Aleksandar Saša Blagojević, koji je je 1996. godine sa reprezentacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu, a po okončanju igračke karijere postao je predsednik Rukometnog kluba Partizan.

 Pročitajte: Rodila mu je tri ćerke i sina, a niste je videli! Supruga Nenada Jezdića Sara mu je najveći oslonac i PRAVA LEPOTICA

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading