Celebrity News

Bravo Sergej, bravo Kristina! Tako se deca vaspitavaju: Evo zašto svi pričaju o ćerki poznatog pevača (FOTO)

Ćerka Sergeja Ćetkovića svojim ponašanjem zaintrigirala javnost

Bravo Sergej, bravo Kristina! Tako se deca vaspitavaju: Evo zašto svi pričaju o ćerki poznatog pevača (FOTO)

K1 TV screenshot

Starija ćerka Sergeja Ćetkovića juče je svojim ponašanjem privukla pažnju velikog broja medija i šire javnosti. 

Pročitajte: Sergej i Kristina Ćetković u provodu - Pevačeva supruga ponela kaput sezone (FOTO)

Lola, koju su muzičar i njegova supruga Kristina pre 13 godina usvojili, na dan Svetog Nikole posetila je pravoslavnu crkvu. 

Prisustvovala je navodno devojčica sa ocem i mlađom sestrom Milom liturgiji, a potom se pomolila Bogu, poljubila ikonu i prekrstila se, što je pevač zabeležio kamerom na telefonu.

Ovo je jedna od retkih situacija kada Sergej odluči da delić svoje intime i fotografije sa ćerkama podeli u javnosti, koja se potezom njegove naslednice naprosto oduševila. 

Raznežila je usvojena ćerka Sergeja Ćetkovića sve koji su video videli, a odmah potom, kako se i očekivalo, usledili su komentari na račun roditelja i njihove posvećenosti. 

Instagram

 

„Bravo Sergej, bravo Kristina, tako se deca vaspitavaju”, samo su neke od poruka koje su pristigle pevaču, koji uzdignute glave može da korača ulicom, jer je u najvažnijoj ulozi, ulozi oca očigledno uspeo.

Pročitajte: Cela Jugoslavija ga je obožavala i divila se njegovim podvizima! Ovo je slavni otac Sergeja Ćetkovića (FOTO)

Do sada su se Sergej i Kristina odlično snašli i pokazali, a zaključak je da su do toga doveli velika želja za potomstvom i dug neizbežan proces.

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading